Galerii: Langevarjurid hüppasid Kihnu Virve auks

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zetod Kihnu Virve suvetuuril.
Zetod Kihnu Virve suvetuuril. Foto: 24tundi.ee

Laupäeva pärastlõunal üllatasid Eesti langevarjuklubi liikmed Raplas suvetuuril olevat Kihnu Virvet hüppega taevast, langevarjureid tervitas Virve isegi vastavas kostüümis. 

Virve Köster ja samuti tuuril kaasa löövad Järsumäe pereansambel, Audru Jõelaevanduse Punt ning ansamblid Zetod ja Untsakad on saanud siiani tuuril nii paduvihma kui nautinud üksikutel kordadel päikesepaistet.

Tuuri korraldaja Urmas Varrise teatel on publik esinejad siiani kõikjal hästi vastu võtnud.

Vastutasuks on pakutud kohaletulnuile üllatusi. Peale langevarjurite, saabus Virve näiteks esimesel tuurikontserdil Haapsalu piiskopilinnuses lavale miilitsatsikliga. Hiiumaal Sõru sadamas randus Virve publiku ees paduvihmas hoopis aerupaadiga.

Nalja sai ka Saaremaal, kui Virve esinemise eel vändati sissejuhatus Kanal 2 saatele „Eesti nokitseb". Saate raames korraldati omapärane võidusõit, kus nägi näiteks kohaliku leiduri ehitatud poolikut autot.

Suure tõenäosusega tänavu viimast korda suvetuuril olev 81aastane Kihnu Virve soovib järgmise suurema asjana näitlemist proovida.

„Üks arvas, et ma peaksin merepõhjas ära käima, aga selle jätan ma ära, sest olen kolm korda uppumissurmas olnud," nentis Kihnu laulumemm. „Aga kui oleks võimalus, tahaks teatris ühte osa mängida. Mängiks koos lapselaps Rainaga väikese episoodi, kui pakutaks."

Kihnu Virve suvetuur jätkub pühapäeval Viljandi laululaval. Teisipäeval, 14. juulil on Virve koos kaaskonnaga Paide Vallimäel, kolmapäeval Rakvere linnuses, neljapäeval Toila laululaval ja reedel Tallinna lauluväljakul. Virve tänavune suvetuur lõpeb tuleval pühapäeval, 19. juulil Pärnu Vallikäärus. Kõik kontserdid algavad kell 20.

Piletid on saadaval Piletilevis ja enne kontserdi algust kohapeal. Ka eelseisvatel kontsertidel tasub publikul end valmis sättida võimalikeks üllatusteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles