Dr Oolo on The Mirrori artiklist šokeeritud: enamik sellest on vale!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

Briti ajaleht The Mirror kirjutas, et hiljuti Tallinnas esinenud popartist Robbie Williams maksis Eesti päritolu Kanada kiropraktik Allan Austin Oolole seljavalude leevendamise eest 35 000 eurot. «Reporter» uuris Allanilt, kas tõesti on tema raviseansid nii kallid.

«Enamik sellest artiklist oli vale! Kogu see jutt oli jabur ja ma olin šokeeritud. See on ilmselgelt tabloid, mis kirjutab palju valet ja ma ei taha seda isegi kommenteerida,» ütles Oolo «Reporterile».

Oolo ei nõustunud kommenteerima, kas ta üldse ravi eest raha sai: «Mulle paistab, et kõik, mida ma teen ja ütlen, pööratakse tagurpidi...»

Päris vale The Mirrori artikkel siiski polevat. Dr Oolo sõnul oli tõesti tema ainus, kes kuulsat lauljat sel hetkel aidata sai. Ta kasutas enda arendatud tehnikat trigenics, mis on kiropraktiku sõnul parim raviviis, mis hetkel maailmas saadav.

«Patsient, kes mul täna hommikul ravil käis, ütles, et ma seletan seda ravimeetodit liiga keeruliselt. Tema sõnade järgi olen ma nagu mõni arvutihäkker. Ma häkin närvisüsteemi sisse ja ühendan valuimpulsid uutele radadele. Ma murran koodi, olen koodimurdja. Seda ma aju ja närvisüsteemiga teengi,» seletas Oolo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles