Lauri Pedaja saab ööklubides paha poisi rolli eest peksa

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: Arno Saar / Õhtuleht
Noor näitleja Lauri Pedaja, kes kehastas filmis «Klass» jõhkard Andersit, on enda sõnul negatiivse kangelase mängimise eest väga palju sõimata saanud, neljal-viiel korral on lausa kätega kallale tuldud.

«Kuradi värdjas, t**a, arvad, et oled enda meelest kõva mees,» tsiteerib Lauri rusikakangelasi, kelle kallaletungid on leidnud aset peamiselt ööklubides või hilisel tunnil kuskil pubis, kui alkohol on oma töö teinud, kirjutab SL Õhtuleht.

«Tulevad sõimavad näo täis ja halvemal juhul annavad ka veel molli,» kirjeldas Lauri, keda on näiteks trepist alla lükatud ja tantsupõrandal küünarnukiga pähe löödud.

Vastu pole noormees kunagi löönud, kuna leiab, et peksmine on barbaarne ning sõimajateks on nokastunud ja madalalaubalised inimesed, kes kindlalt usuvad, et filmis jõhkardit kehastanud Lauri on ka tegelikus elus vägivallatseja.

Jõhkrate rünnakute tõttu on noor näitleja hakanud vältima mõningaid pubisid ning klubi Hollywood.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles