Milliseid lugusid sooviksid sina Robbie esituses kuulda?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milliseid lugusid sooviksid sina Robbie esituses kuulda?
Milliseid lugusid sooviksid sina Robbie esituses kuulda? Foto: concert.ee

Juba 20.augustil on tulemas selle suve suursündmus - Robbie Williamsi kontsert. Mis lugusid Robbie meile laulma hakkab, võime oletada eelmiste tänavusuviste kontserdite järgi.

Kindel võib olla, et esitamisele tulevad suurimad hitid nagu Feel, Angels, Me and My Monkey vanematelt plaatidelt või Candy viimaselt kauamängivalt.

Kuid kindlasti on igal fännil ka oma eelistused, mida tahaks kohe kindlasti kontserdil kuulata. Nüüd on Eesti poiste loomingu tulemusel valminud muusikutele mõeldud veebipõhine lahendus nimega Zetlist, mis just sellise võimaluse annab.

Fännidel on võimalus teada anda, missuguseid lugusid nad kontserdil kuulda sooviksid ning selle põhjal saab artist oma otsuse teha.

Robbie või tema kontserdikorraldaja Tallinnas pole antud lahendusega küll ametlikult seotud. Kuid sellegipoolest tegi Zetlist nimekirja, et teada saada, milline võiks Robbie Tallinna kontserdi kava olla juhul, kui seda saaks määrata fännid.

Kas sinna tuleks võtta rohkem vanu laule, uuemat materjali või sootuks mõni ootamatu cover - näiteks kas või Tanel Padari Welcome to Estonia?

Kui soovid oma eelistustest teada anda, siis klikka lingil www.zetlist.com/robbie-williams-tallinn-poll ning anna teada oma eelistustest. Igal külastajal on võimalus anda kuni viis häält, kasutades selleks nuppu Zet!

Samuti saab antud lingilt jooksvalt jälgida, missugustel lugudel läheb hästi.

Zetlisti meeskonnaga saate ühendust võtta aga nende Facebooki lehe kaudu: https://www.facebook.com/Zetlist

Milliseid lugusid sooviksid sina Robbie esituses kuulda?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles