James, George, Philip, Charles, Arthur või midagi muud – mis ikkagi saab kuningliku beebi nimeks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William.
Prints William. Foto: SCANPIX

Kuninglik beebi on küll sündinud, kuid panustamine käib täie hooga edasi!

Hetkel on panustajate seas kõige populaarsemaks nimeks James. Tema kuninglikule kõrgusele Cambridge’i printsile pakutakse teisena nimeks George’i ning kolmanda koha on hõivanud Henry, mis on prints Harry keskmine nime.

E! News vahendab kuningliku uudiste kajastaja Victoria Arbiteri sõnu, kelle arvates poleks üllatav kui tulevase kuninga nimeks saaks hoopis George, mis oli kuninganna isa nimeks.

Ta sõnab: «George kasuks räägib see, et see on uuesti moodi tulnud ning on tänapäeval jälle lahe ja ilus nimi. George asemel võib väike kuningliku pere liige endale nimeks saada ka näiteks Philip või Williami isa järgi Charles. Üheks võimaluseks on ka Arthur, mis on nii Williami kui ka Charlesi keskmine nimi. Kõik need nimed on tegelikult väga traditsioonilised.»

Aga tagasi Jamesi juurde tulles, võib nii nime kasuks kui ka kahjuks rääkida fakt, et  ajaloos on Suurbritannial olnud ei vähem ega rohkem kui seitse sellenimelist kuningat.

Täna avaldas Kensingtoni palee, et beebi nimi tehakse teatavaks üsna varsti. Otsuse võtavad vastu Kate ja William ise.

Prints Williami vanemad prints Charles ja printsess Diana ootasid nädala enne kui Williami nime teatavaks tegid ning kuninganna Elizabeth ja prints Philip ootasid lausa kuu enne Charlesi nime teatavaks tegemist. Loodame, et Kate ja William avalikkust nii kaua ootusärevuses ei hoia!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles