APPI: Chris Brown võib Rihanna peksmise eest siiski neljaks aastaks vangi minna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Brown.
Chris Brown. Foto: SCANPIX

Ameerika kohtunik võttis Chris Browni tingimisi karistuse tagasi ning nii võib laulja Rihanna peksmise eest siiski neljaks aastaks vangi minna.

Los Angeleses otsustasti süüasi uuesti päevavalgele tuua pärast seda kui Chris Brownile esitati süüdistus selle eest, et ta hiljuti autoga müksu tegi ning sündmuskohalt lahkus.

Eelnevalt oli Ameerika lauljal viie aasta pikkune tingimisi vanglakaristus selle eest, et ta 2009. aastal oma tüdruksõpra Rihannat peksis, vahendab The Sun.

Nüüd toimub rünnaku osas augustis uuesti kohtuistung ning Chris võib neli aastat tagasi toime pandud süüteo eest vangi minna. Kuni kohtuistungini teda aga vahi all ei hoita.

Chris Browni uus süütegu seisneb selles, et väidetavalt tegi ta mais autoga väikese avarii, kuid lahkus sündmuskohalt ilma vajalikke kindlustusega seotud dokumente esitamast. Tingimisi karistuse kandmise ajal ei tohtinud ta aga mitte ühtegi seadust mitte mingil tingimusel rikkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles