Adam Lambert hakkas plaadifirmale vastu ja lahkus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: promo

Laulja Adam Lambert lahkub loominguliste erimeelsuste tõttu plaadifirmast RCA.

Nimelt soovis plaadifirma järgmisena välja anda ainult kaveritest koosneva albumi, kuid 31-aastasele staarile polnud see mõte meeltmööda, kirjutab The Hollywood Reporter.

«Plaadifirma tahab teha (kaheksakümnendate) kaverite albumi ja tunneb, et see on ainus plaat, mida on valmis toetama,» sõnas Lambert. «Kuigi kaheksakümnendatest on pärit palju suurepäraseid lugusid, ei ole mul südames mingit soovi kavereid teha.»

Lambert kiitis seejärel RCAd, mis avaldas tema 2009. aasta debüütalbumi «For Your Entertainment», 2012. aasta plaadi «Trespassing», live-kollektsiooni ja mitmeid EPsid.

«Mul on tohutult vedanud, et sain nende nelja aasta jooksul koostööd teha nii paljude heade produtsentide, laulukirjutajate ja heliloojatega. Tänu nendele olen kasvanud laulukirjutaja- ja vokalistina. Pean tähtsaks seda arengut jätkata,» rääkis ta.

Lamberti sõnul on tal juba kirjutatud palju uut muusikat, millel on täiesti uus saund.

«Mu süda on selle muusika juures ja usun, et just seda soovivad mu fännid kuulda. Pärast hoolikat kaalutlemist otsustasin RCAst lahkuda,» seletas laulja.

Lisaks sellele teatas Lambert, et ta tulevas hooajas muusikasarjaga «Glee». Räägitud on ka uuest koostööst bändiga Queen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles