Seksisõltlase ülestunnistus: seksisin 370 mehega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar voodis. Pilt on illustreeriv.
Paar voodis. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

35-aastane naine tunnistas, et on seksisõltlane ja maganud 370 mehega. Nüüd aga elab naine tsölibaadis.

35-aastane Seyi oli kõigest 17-aastane, kui ta meestega magamisest sõltuvusse sattus, kirjutab The Sun. Seyi Kolade mõtles iga päev vaid ühest, mistõttu lõppesid tema baaris sõlmitud tutvused juba tund hiljem voodis seksides.

«Seksisõltuvus võttis mu elu üle võimust,» kurtis Seyi, kes elas taolist elu 13 aastat. 19-aastaselt oli noorel naisel juba olnud 40 voodipartnerit. Kokku on naise sõnul tal olnud nende aastate jooksul 370 meest.

Naine tunnistab, et taoline eluviis tõi talle kuhjaga haigusi, kaugenemise lähedastest ja kaks korda tegi ta ka aborti. Oma süütuse kaotas naine juba 13-aastaselt oma kallimale.

«Ma olin šokeeritud, et ma jäin rasedaks,» ütles Seyi, kes sünnitas juba 14-aastaselt esimese lapse. 17-aastaselt taipas ta, et temas on tühjus ja kurbus, kuigi ta kohtus uue kallima Pauliga (31). Lõpuks hakkas ta Pauli vähemalt korra nädalas petma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles