Mihkel Raua nimekaim jagab vahel ka õige Mihkli eest autogramme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud.
Mihkel Raud. Foto: Liis Treimann

Nimi ei riku meest, kuid nimi võib tekitada segadust, pahandust või hoopiski palju nalja – seda eriti siis, kui sul juhtub olema nimekaim! Buduaar otsis üles ja küsitles Eesti kuulsusi ja nende vähemkuulsaid nimekaime.

Kuulsa kultuuritegelase ja telenäo Mihkel Raua nimekaim tunnistab, et suuri sekeldusi seoses kuulsa Mihkliga polegi ette tulnud.

Samas tunnistab nimekaim siiski, et tähelepanu jagub talle kõikjal, kus oma nimi öelda tuleb. „Kui kusagil dokumenti näidata, näiteks pangas, siis tellerile tekib ikka väike muie näole,“ naerab Mihkel.

Kord palutud tal isegi kuulsa nimekaimu pähe autogrammi jagada, et siis autogrammi saaja saaks hiljem sõbra ees uhkeldada, et sai selle „päris Mihklilt“.

„Põhiküsimus on ikka, et kus sinu habe on! Kunagi võib-olla oli tüütu, kui kõik meid võrdlema hakkasid, aga praegu ei häiri. Pigem tuleb kasuks kui kahjuks,“ tunnistab Raua nimekaim.

Kas sulle meenub mõni lõbus lugu seoses oma nimekaimuga?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles