Ninja-Katrin: hoidsime rasketel aegadel omavahel kokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanilla Ninja - Katrin Siska, Piret Järvis, Lenna Kuurmaa
Vanilla Ninja - Katrin Siska, Piret Järvis, Lenna Kuurmaa Foto: Helin Loik/ Naisteleht

Tüdrukutebändi Vanilla Ninja liige Katrin Siska avaldas lootust, et raskem on bändil seljataga ja nüüd minnakse läbi raskuste tähtede poole.

«Õnneks suutsime olla piisavalt tugevad ja hoidsime omavahel kokku,» ütles Katrin Siska, kirjutas SL Õhtuleht.

Tants Vanilla Ninja kaubamärgi ümber sai eriliselt hoogu möödunud aasta septembris, kui plaadifirma TopTen müüs ninjade lepingu õigusabifirmale OÜ Oulson Outsourcing.

Mõni kuu tegelesid tüdrukud igaüks oma asjadega: Lenna töötas raadios ja tegi kaasa filmis «Kuhu põgenevad hinged», Piret sai tööle MTVsse ning Katrin otsustas pühendada aja ülikoolile, ka tegi ta telesaateid ja modellitööd.

Tüdrukute päästvateks haldjateks osutusid kaks meest - üks tõeline Vanilla Ninja fänn, Uuno raadio DJ Aleksander Ots ja ninjade ihujurist Andres Aavik.

Kaubamärgi kahe peale 68 751 krooniga ostnud fänn ja jurist kinkisid selle ansamblile tagasi.

«Meil on olnud õnne, et me oleme igaüks erinevad ja omamoodi tugevate külgedega ning me toetame üksteist,» sõnas Katrin. «Mis aga puutub bändi ja muusikasse, siis meil on ühine maitse, ühised eesmärgid ja huvid, seega on olnud kerge otsuseid langetada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles