32-kilose rinnapartii omanik muretseb mehe elu pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: The Sun

Briti suurimate rindade omaniku Claire Smedley partii kaalub kokku 32 kilogrammi ning need on talle mitmeid probleeme tekitanud.

30-aastane erootikamodell kannab rinnahoidjat suurusega 40MMM ning ta oleks äärepealt oma ekskallima surnuks lämmatanud, kirjutas The Sun. Claire kardab, et sama võib juhtuda tema praeguse mehe Chrisiga.

«Chris naudib seda, kui ma ta oma rindade alla matan, kuid ma olen varasema juhtumi tõttu alati valvel. Kui tal küllalt saab, koputab mu jala pihta ja ma ronin tema pealt maha. Hea on teada, et ta hindab mu rindu, kuid ma ei luba asjadel liiga kaugele minna,» seletas Claire.

Lisaks mehe elu ohustamisele põhjustavad hiiglaslikud rinnad naisele tõsiseid seljavalusid ja nahalöövet. Kolme lapse ema vaevab raske dilemma - kas minna rinnavähendusoperatsioonile või jätta oma massiivne partii alles, kuna see on talle sissetulekuallikaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles