Elu24 lugeja: Mart Sander on nõrgim lüli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 "Su nägu kõlab tuttavalt" värvikas salvestus.
Mart Sander
TV3 "Su nägu kõlab tuttavalt" värvikas salvestus. Mart Sander Foto: Viktor Burkivski

Kuigi teleshow «Su nägu kõlab tuttavalt» kogub järjest enam populaarsust Elu24 lugejate seas, häirib vaatajaid Mart Sanderi kõnepruuk.

Nõnda näiteks leitakse, et Sander on liiga labane ning võiks teinekord suu kinni hoida. Sest - nagu öeldakse - rääkimine hõbe, vaikimine kuld.

1234: «Mart Sander oli äärmiselt matsik oma pidevate kommentaaridega Inese ja Taneli ammuse suhte pihta! Jättis endast väga labase ja nõmeda mulje. Korra isegi vist mainis, et Liis Lemmsalust võiks saada Padari eksnaine vms - väga madal ja ignorantne on sellises kontekstis selliseid märkusi teha. Piinlik oli vaadata/kuulata.»

Kaisa: «Mart Sander tegi juba esimeses saates nii palju nõmedaid vihjeid Taneli ja Inese ammuse suhte kohta, kaasas sinna ka teise kohtuniku Elina Pähklimägi ja jäi tunne et kõigil peale Mardi on väga ebamugav olla, aga et keegi ei hakka otsesaates midagi ütlema. Tõesti, Mart, hoia end veidi tagasi..»

kiisu: «sander on nõme..ja liiga palju avaldab oma isiklikku arvamust.. liiga palju nagu!»

Egon Van Becon: «Nõrgim lüli on Mart Sander»

Homme kell 19: «Ühinen teiste arvamusega, et Mart Sander on lausa vastik!!! Täna oli uudistes samuti mõnitus Susani aadressil, et see on jube eit, või kuidas ta ütleski. Kuulge, saate tegijad, lööge sellel mölalõual Sanderil juba suu kinni, et kui talle isiklikult mingi asi ei meeldi, siis jätku see enda teada! Sedasi ei tohi kedagi mõnitada, olgu ta siis kes iganes. Siin pole praegu erilist vahet koolikiusamisega! Sander on palju häbematum ja alatum. Kas ta ei saa ise tõesti aru või?!»

Mida arvad sina, armas lugeja, kas Mart Sander tõesti ületab teinekord hea maitse piiri?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles