13-aastane Camryn: One Directioniga esinemine on karastav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Camryn
Camryn Foto: Facebook

Briti-Iiri poistebändil One Directionil on pooleli Euroopa tuur nimega «Take Me Home». Nende soojendusesinejaks on USA-st Colorado osariigist pärit pop-rocki laulja Camryn, kes on vaid 13-aastane.

Noor lauljatar ise leiab, et oluline pole mitte vanus, vaid kindel teadmine sellest, mida tulevikult tahta.

«Mina tahan oma elu muusikaga siduda, kindlasti kohe,» rääkis Camryn ERR-i meelelahutusportaalile. Camryn ütles, et ta tunneb end piisavalt täiskasvanuna.

«Ma tahan alati teha seda, mida just mina otsustan ja sellist muusikat, mis mulle meeldib ja kanda selliseid riideid nagu mulle meeldib,» loetles laulja.

Kuigi Camryn on professionaalne laulja olnud juba kaks aastat, pole kuulsus ning esinemised koos One Directioniga enda sõnul ära hellitanud.

«Ma olen ennast ise üles töötanud ja ma arvan, et ära hellitatud on need, kes saavad edukaks üleöö,» sõnas neidis ja rõhutas, et tegelikult on esinemised menuka poistebändiga teda karastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles