Peeniseta sündinud mees saab peenise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeniseta sündinud mees saab lõpuks peenise
Peeniseta sündinud mees saab lõpuks peenise Foto: SCANPIX

Inglane, kes sündis peeniseta, saab nüüd lõpuks oma käe abil peenise.

39-aastasele Andrew Wardleile tehakse järgmisel aastal kolm operatsiooni, milles moodustatakse suguorgan ta käelt võetud kudedest ja nahast, edastab Huffington Post.

Wardle sündis põis väljaspool keha. Samuti ei arenenud tal suguorganeid. Peenise ja munandite asemel oli tal väike naha väljasopistus, mis oli umbes kahe sentimeetri pikkune.

Mitme operatsiooniga sai põis õigesse kohta ning ta neeruprobleemid lahenesid. Ta urineeris kehasse paigaldatud toru kaudu.

Wardleil tekkisid paar aastat tagasi enesetapumõtted, kuna tal puudus peenis. Ta läks arsti juurde, kes kinnitas talle, et tal on võimalik suguorgan saada.

Kirurgid teevad talle peenise, mis võimaldab tal urineerida, seksida ning mis näeb normaalne välja.

Selleks võetakse ta käsikvarrelt kude, milles on nii veresooned kui närvid. See keeratakse rulli ning siirdatakse kehal õigesse kohta.

Hoolimata sellest, et Wardle ei ole seni võimeline seksima, on mehe elus palju naisi olnud.

«Enamikku neist ei huvitanud minu puudus. Oskasin neid rahuldada teisel viisil ning neile see meeldis. Ainult üks naine vihastas, kui ütlesin, et mul ei ole peenist. Ta lõi mulle rusikaga näkku,» lausus inglane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles