Lauri Pedaja arvates on inimesi maamunal liiga palju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Dollhouse" Club Von Überblingenis - Lauri Pedaja sõbrannaga
"Dollhouse" Club Von Überblingenis - Lauri Pedaja sõbrannaga Foto: Indrek Galetin
Filmi «Klass» peaosaline ja praegu juuksurina leiba teeniv Lauri Pedaja pole üldsegi mitte papist poiss - Pedaja avaldab sügavaid mõtteid praegu leviva seagripi teemal, portaalis NaisteMaailm.ee.

Tantsutäht, juuksur ja näitleja Lauri Pedaja hoiab end kursis tähtsamate sündmustega. Ka viimasel ajal maailma raputavat sigade grippi pole ta tähelepanuta jätnud. «Raske on ju end mitte kursis hoida, kui pidevalt uudised sellest räägivad, kuid ega ma nii pingsalt ei jälgi, et mis kus toimub,» ütles Pedaja.

Mis tundeid tekitab praegu leviv sigade gripp noores staaris? «No annab ainult veendumust, et meid on siin maamunal natukene liiga palju ja loodus võitleb ise selle vastu, kuna meie tekitame ju inimesi ainult juurde ja maailma rahvastik kasvab meeletu kiirusega. Suremus on jäänud väiksemaks seoses elukvaliteedi ja meditsiini meeletu arenguga.»

Pedaja ise proovib end haigustest eemale hoida lihtsate nippidega nagu sall kaela ja kindad kätte. Mehhiko reisikeeld teda aga ei morjenda. «Kuna ma ei armasta reisida, siis ma jätan hea meelega kõik reisid ära, mis tegema pean.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles