Thirty Seconds To Mars saadab oma uue singli kosmosesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thirty Seconds to Mars esines Tallinna Lauluväljakul 21. juunil 2011.
Thirty Seconds to Mars esines Tallinna Lauluväljakul 21. juunil 2011. Foto: Jelena Rudi

Rokkbänd Thirty Seconds To Mars võtab asju ette suurelt ja nii ka seekord - nimelt lennutavad nad oma uusima singli otse kosmosesse.

Reedel, 1. märtsil, saadetakse Floridast Cape Canaveralist rahvusvahelise kosmosejaama poole teele SpaceXi rakett kaubakapsliga, milles on üle 500 kilo teaduseksperiemete, varustust ja esimene koopia singlist «Up In The Air», vahendab MTV.

Rakett stardib kell 10.10 hommikul kohaliku aja järgi ning seda saab jälgida NASA ametlikul veebilehel.

Esmaspäeval, 18. märtsil külastab Thirty Seconds To Mars NASA juhtimiskeskust Houstonis, kus nad teevad live-intervjuu rahvusvahelises kosmosejaamas viibiva astronaudi Tom Marshburniga. Vestlust kantakse üle bändi veebilehel ning fännid saavad siis ka uut singlit esimest korda kuulda. 19. märtsist alates on võimalik singlit osta digipoodidest.

Thirty Seconds To Marsi neljanda stuudioalbumi pealkirja ega ilmumiskuupäeva pole veel avaldatud. Laulja Jared Leto sõnul saab see olema täiesti erinev nende 2009. aasta suurejoonelise saundiga plaadist «This Is War».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles