Meeletu Babulja möödus šampanjaojade all

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 23.veebruaril, leidis aset taaskord alati lõbus venepidu Babulja, kus vanaemale tulid külla kõige ilusamad ja kõige lõbusamad lapsukesed, pidutsedes ennastunustavalt vahutava šampanja ning kaasakiskuvate vene hittide saatel varahommikuni!

Sel korral tulid Memme pidustustest osa saama edukad kohalikud vene ärimehed ning muidugi oli kohale tulnud ka rohkearvuliselt slaavi kaunitare.

Šampanjaojad olid valla, sest külluslikult tühjendati maja šampanjavarud Dom Ruinartist, Moet magnumitest, Krugist ja muudest hinnalisematest šampanjavalikutest.

Meeletu pidu jätkus kaunite martjoškade ning vene muusika paremikke valis välja Babulja resident DJ Sonic, kelle juhtimisel tantsiti meeliülendavas meeleolus varahommikuni!

Babulja – see on alati lõbus vene pidu, kus saavad kokku slaavi temperament, vene muusika ja glamuuri austav vaatajaskond. See on pidu, kus live-artistide ning tantsijannade tuliverelisus ja veetlus käivad käsikäes.

See on pidu, kus kargel viinal lastakse voolata ning kus parimate vene hittide saatel tantsitakse ennastunustavalt õlg-õla kõrval.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles