Uno Loop vaevleb veenipõletiku küüsis

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muidu väga tervislike eluviisidega Uno Loobi tervisehädad põhjustas ülitihe esinemisgraafik.
Muidu väga tervislike eluviisidega Uno Loobi tervisehädad põhjustas ülitihe esinemisgraafik. Foto: Peeter Langovits

Tervisehädad sundisid vanameister Uno Loopi eile tohtrite juurde minema ning kõik selleks nädalaks plaanitud kontserdid jäävad ära.



«Olen praegu haiglas uuringutel,» kinnitas 79-aastane laulja eile pärastlõunal Postimehele. «Võin öelda, et mul on parema jala süvaveenide põletik koos tõenäolise trombiga. Just võeti vereproovid ja igasugused analüüsid, nüüd ootan vastuseid ja eks siis näeb, mis arst ütleb.»



Kuus järjestikust esinemist Eestimaa eri paikades ei mõjunud eakale lauljale hästi. «Ise ma küll roolis ei olnud, aga andis ikka sõita,» möönis ta ning lisas, et pingeline elu oli kahtlemata üks tervisehäirete tekke põhjuseid.



«Esinemistel tuli väga palju püsti seista, istuda peaaegu ei saanud,» tunnistas Loop. «Istuda ju võid, aga jalad ripuvad ju ikka allapoole. Eks niimoodi see asi tuleb.»



Mees nentis, et esialgu pole asi traagiline ning esimesed juhtnöörid on ta tohtritelt saanud: «Tuleb teha kerget kõndi, olla siis horisontaalis ja jalg üles. Mida aga veel ette võetakse, ei oska ma praegu öelda.»



Täna pidi Loop esinema Keilas, homme Raplas ja ülehomme Käinas.


Kontsertide korraldaja Paul Pihlaku teatel ostetakse piletid tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles