Seltskonnastaar Gerli Rosenfeld ülbeid mehi ei salli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene ürituste sari TANTSUPARADIIS - Танцевальный Pай  alapealkirjaga „TRIKKIDE ÖÖ“
Peol rokkisid ka seltskonnastaar Gerli Rosenfeld ja staarfotograaf Ardo Kaljuvee
Vene ürituste sari TANTSUPARADIIS - Танцевальный Pай alapealkirjaga „TRIKKIDE ÖÖ“ Peol rokkisid ka seltskonnastaar Gerli Rosenfeld ja staarfotograaf Ardo Kaljuvee Foto: AFP / Scanpix

Noor ja särav seltskonnastaarike, Buduaari ürituste turundusjuht, koreograaf, lauljatar ning näitleja Gerli Rosenfeld (20) pajatab Buduaaris, millised mehed talle meeldivad ja mida peab heledapäine kaunitar meeste juures suurimaks turnoff'iks.

Gerli jaoks on mehe juures oluline tervikpilt

Gerli: Oluline on mehe korrektne välimus, mis hõlmab nii riietust, soengut, kui ka olekut. Mees peab olema selline, kes mulle lihtsalt silma jääb. See on tunnetuslik küsimus, seda ei saa sõnadesse panna.

Suurimaks turnoff'iks on aga ülbus. Kui mees on enesekeskne ja ülbe ning ei oska arvestada teistega, siis ta ei vääri minu tähelepanu.

Üheks tähtsamaks iseloomujooneks pean ambitsioonikust. Mees võiks olla elus edasijõudja tüüp, aga mitte kodus diivanil õllekõhu kasvataja.

Tähtsad iseloomujooned on veel kindlasti ka ausus ja oskuslik suhtlemine teiste inimestega.

Milliseid iseloomujooni Sina meeste juures kõige rohkem hindad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles