Südamlikud kaadrid: Sepo Seeman elas pojale kaasa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aastavahetusel peeti TTK Warriors Touri Masters-turniirid kõigis viies vanuseklassis. U10 klassides pääses Mastersile 16 tennisisti, ülejäänud klassides 8 tennisisti, aluseks muidugi edetabelid.

Kõik Eesti paremad mängijad ei saanud Mastersil osaleda, mitu noort eesotsas P14 ja P16 klassi parima mängija Kenneth Raismaga osaleb praegu turniiridel USA-s. Paljud võistlejad osalesid Mastersil enda õigest vanuseklassist astme võrra kõrgemal, mis tegi konkurentsi tegelikult põnevamaks.

Huvitav ongi mainida, et tüdrukute klassides alates 14-aastastest võitis mängija, kes heitles peamiselt endast 1-2 aastat vanematega. Kui Erika Hendseli (15) esikoht T18 klassis polnud üllatus, siis Jana Kuzovkova (14) ja Maria Lota Kauli (12) edu vastavalt 16- ja 14-aastaste seas väärib esiletõstmist.

Suuri üllatusi Mastersil siiski ei juhtunud, võib-olla ainult kaks-kolm tulemust olid üsna ootamatud. Allpool toome kõikide klasside esikolmikud koos finaali tulemusega. T10. Finaal: Lissi Kubre (Pärnu Kalevi TK) – Gerda Reinaru (Evald Kree Spordimaailm, edaspidi EKSM) 7:5, 3:6, 11:9 (pikk tie-break). 3. koht: Sofia Marlene Haug (EKSM).

P12. Finaal: Frederick Karma (Alo Ojassalu Tennisekool, edaspidi AOTK) - Johannes Seeman (Pärnu Kalevi TK) 6:2, 6:3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles