Adam Lambert: kohutav, kui näitlejad laulmist teesklevad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: Fiasco

Laulja Adam Lambert materdas filmi «Hüljatud» («Les Misérables») muusikalisi etteasteid.

30-aastase staari hinnangul puudub linateosest igasugune vokaalne talent.

««Les Misérables» oli visuaalselt muljetavaldav ja selles olid suurepärased emotsionaalsed etteasted. Kuid muusika kannatas kohutavalt selle pärast, et head näitlejad üritasid lauljat teeselda. Hollywoodi filmimuusikalides jäetakse pidevalt laulmine tagaplaanile,» kirjutas Lambert Twitteris.

«Selliste osatäitjatega oleksid nad võinud laulud stuudios salvestada ja vokaali veidi pehmemaks teha. Filmi vaadates tundsin, et pean laulmist täielikult ignoreerima ja keskenduma emotsioonaalsele alltekstile - kuid laulmine oli nii segav, et ma ei suutnud keskenduda,» seletas ta.

«Filmitööstus ütleb, et «need näitlejad olid vaprad, et üritasid otse laulda», kuid miks mitte palgata näitlejaid, kes ka tegelikult laulda oskavad? Võibolla on mu sõnad liiga karmid, kuid kas see pole mitte tõsi?»

Lambert lisas, et kõnealuses filmis meeldisid talle eelkõige Helena Bonham Carter ja Sacha Baron Cohen, keda ta pidas suurepärasteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles