Kerli Kõiv: on lapsik eeldada, et keelan eestlastel oma muusikavideo vaatamise!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Artur Sadovski

Alles mõni aeg tagasi teatasime Elu24 vahendusel Kerli uuest ilmunud muusikavideost «The Lucky Ones», mille Kerli ametlikul kuupäeval ka oma Youtube'i VEVO kanalile postitas.

Tänase seisuga on Kerli rahvuskaaslastel VEVO kanalil kõnealusele videole ligipääs keelatud. Elu24 sai Kerli andunud fännilt vihje, justkui oleks selle põhjuseks Kerli solvumine.

Nimelt olla loo sulgemise põhjuseks eestlaste negatiivne suhtumine ja õelad kommentaarid tema uue loo aadressil. 

Kerli kummutab alatud süüdistused, pidades neid lapsikuteks väljamõeldisteks.

Kerli Kõiv: Ütlen ausalt, meil on VEVO ja YouTube`ga suured probleemid ja nende süsteem ei ole viimase paari nädala jooksul hästi toiminud.

Lisaks minule kannatavad sajad teised artistid. On lapsik eeldada et ma nimelt läheksin ja keelaksin eestlastel muusikavideo vaatamise ära sest:

a) Minu VEVO kanalit kontrollib mu plaadifirma.

b) Ma ei loe netikommentaare, sellepärast ei tea ma, kas eestlastele uus video meeldib või ei meeldi.

c) Mina kui artist teen seda millesse ma usun ja ei hakkaks iialgi asju maha võtma sellepärast, et kellelgi kusagil ei meeldinud, see video.

See on täiesti naeruväärne. Minu projekti kallal töötab ööpäevaringselt umbes kümme inimest ja päris muusikaäris ei ole sellisteks kapriisideks ruumi.

Edu ja rahulikke jõule hetkel Mehhikos puhkavale Kerlile ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles