«Kaks ja pool meest» staar vabandas sarja sõimamise pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kaks ja pool meest» osatäitjad Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ashton Kutcher, Jon Cryer, Angus T. Jones ja Holland Taylor
«Kaks ja pool meest» osatäitjad Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ashton Kutcher, Jon Cryer, Angus T. Jones ja Holland Taylor Foto: SCANPIX

Näitleja Angus T. Jones vabandas, et nimetas komöödiasarja «Kaks ja pool meest» saastaks.

Kristlaste veebilehel avaldatud videos teatas noormees, et jumalakartliku inimesena ei saa ta sarja heaks kiita, vahendab Deadline.

«Olen viimasel ööpäeval oma kommentaari pärast palju arutelu ja spekulatsioone tekitanud. Kuigi ma ei saa selgitada iga valeavaldust või arusaamatust, tahan, et üks asi oleks selge - olen igal juhul tohutult tänulik ja austan sügavalt kõiki «Kaks ja pool meest» tegijaid, kellega olen viimasel kümnel aastal koos töötanud ja keda pean oma pereliikmeteks. Chuck Lorre, Peter Roth ja paljud teised Warner Bros't ja CBSist on vastutavad ühe mu elu olulisema kogemuse eest,» seletas Jones.

Näitleja rõhutas, et hoolib kogu võttemeeskonnast väga ning hindab kõrgelt nende toetust ja armastust.

«Kasvasin nende keskel üles ja nad veetsid sageli minuga rohkem aega kui oma peredega. Sain paljudelt neilt eluks vajalikke õppetunde ega unusta iial, millist positiivset mõju nad on mulle avaldanud. Vabandan, kui minu kommentaar mõjus mu kolleegide suhtes lugupidamatult; see ei olnud minu eesmärk,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles