Kanada ärimees: olen JFK vallaslaps

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Kennedy koos abikaasa Jacqueline`i ja laste, tütre Caroline`i ja poja John juunioriga 1962. aastal
John Kennedy koos abikaasa Jacqueline`i ja laste, tütre Caroline`i ja poja John juunioriga 1962. aastal Foto: Wikipedia.org

Kanada ärimehe Jack Worthingtoni kinnitusel on ta USA endise presidendi John Fitzgerald Kennedy vallaslaps.

Worthington palus mõrvatud presidendi perekonnaliikmetelt, et nad nõustuksid selle tõendamiseks DNA-testiga, kirjutab The Sun.

Kanadas Briti Columbias Vancouveris elava mehe sõnul on tema eesmärgiks teha kindlaks, kas USA 35. president oli tema isa.

John Kennedy oli tuntud oma mitmete abieluväliste naissuhete poolest. Tema armukeste hulka kuulusid näiteks Marilyn Monroe ja Judith Campbell Exner, kes väidetavalt jäi presidendist rasedaks ja tegi abordi.

Kennedy mõrvati 22.novembril 1963 Dallases. Worthington oli siis kaheaastane. Kanadalane tõi tõendusmaterjalina oma passi, juhiloa ja ta ameeriklannast emale väljastatud Kanada viisa.

Kui Worthington tõesti on endise presidendi poeg, siis pidi ta ema rasedaks jääma Kennedy ametiaja alguspoolel. Seni pole aga ühtegi tõendit selle kohta, et kanadalane oleks Kennedy järglane.

Jutud Kennedy abieluväliste laste kohta läksid liikvele juba presidendi eluajal. USA ajakirjanduses on ilmunud sellel teemal mitmeid artikleid.

Nüüd võttis sealne ajakirjandus ette ka Kanadas elava Jack Worthingtoni, kelle sõnul  kohtus ta Texasest pärit ema president Kennedyga asepresident Lyndon Johnsoni vahendusel.

«Tõe väljaselgitamine on minu kohustus. Paljud ameeriklased ei taha sellest midagi kuulda ja paneks kõik kalevi alla,» lausus kanadalane.

Worthington lisas, et kui ta osutub Kennedy vallaspojaks, siis ei muutu ta elus midagi.

«Loodan, et drastilisi muutusi ei tule. Olen oma elu nautinud ja teen seda ka edaspidi,» lausus mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles