Robbie Williams vihastas oma videoga pensionärid välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: robbiewilliamsvevo

Laulja Robbie Williams pahandas Suurbritannia eakateorganisatsioone, kuna tema videos «Candy» on stseen, milles ta lööb pensionäri.

Pensionäride Konventsiooni (NPC) aktivistidele ei meeldinud nimetatud stseen ega viis, kuidas Robbie sellest Graham Nortoni jutusaates rääkis, kirjutas The Sun.

«See on tõesti üsna šokeeriv vaatepilt. Nad tahtsid, et ma koera lööksin, kuid ma ma armastan loomi ja ma keeldusin seda tegemast. Siis ütlesid nad, et ma pensionäri lööksin, ning ma olin kohe nõus,» naljatas Robbie teleintervjuus.

«Vägivald vanainimeste kallal on tõsine teema ja seda ei tohiks naljaks pöörata. Peaksime erinevaid põlvkondi ühendama, mitte rõhutama seda, kuidas nad erinevad. Pensionärid on ju tegelikult noored inimesed, kes vanaks jäid,» ütles NPC peasekretär Dot Gibson.

Williamsi esindaja kommenteeris: «Robbie Williams ei kiida heaks mingisugust vägivalda. Sellesse videosse kuuluvad tõesti mõned agressiivsed stseenid, kuid need ei peegelda mingilgi määral tema vaateid vägivallale reaalses elus. Videos mängis ta rolli.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles