TFWeeki peoprogramm pakub moekat olemist pealinna popimates kohtades

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TFW moepidu - Kriss Soonik Loungerie pesushow
TFW moepidu - Kriss Soonik Loungerie pesushow Foto: Maksim Toome

Pärast moenädala tänaseid etendusi Telliskivi Loomelinnakus on kõik oodatud Klubisse Teater (Vabaduse väljak 5), kus rõivakunstnik Kati Veerme tutvustab oma 2010. aastal loodud moemärki Richbeth.

Kati sõnul iseloomustab Rickbethi ainulaadsus, mis võimaldab igal naisel tunda end julge ja atraktiivsena. TFW raames tuleb publiku ette Richbethi uus kollektsioon Detail. Teatraalselt lummav lavashow algab kell 1.00 öösel.

Klubiuksed on aga avatud juba kella 23st ning tantsumuusikat valivad DJ Mark ja Artur F.

Pilet maksab 8 eurot. Vihjeks nii palju, et need, kes annavad oma tulekust teada Facebookis, saavad kella üheni sisse tasuta ja hiljem poole hinnaga.

Laupäeval toimub TFW´12 grande finale ja järelpidusid on kavas lausa kaks

Soojenduseks on teile välja pakkuda Lounge Deja Vu (Vana-Viru 8) joovastav moeõhtu Fashion & Cocktails, mida kaunistab oma loominguga disainer Svetlana Puzorjova.

Tema uues kollektsioonis Temptation mängitakse kontrastidega ja seotakse retrodetaile hetkel valitsevate trendidega. Modellid astuvad lavale kell 23.30.

Fashion & Cocktails on tasuta. Tervitusjookidega kostitab Viru Valge.

Moenädala stiilne lõppakord kõlab aga kohvik-klubis Sinilind (Kinomaja, Uus tn 3)

Vahvad rätsepad Vaiko Eplik, Estrada ja Orav traageldavad kokku maitseka muusikalise komplekti. Hästiistuvas dj-setis kasutatakse klassikalisi, eksootilisi kui ultramoodsaid materjale.

Sinilinnu uksed avatakse avatakse kell 23. Rätsepatöö toetuseks palun poetada 5 eurot.

Pidudest pikemalt: www.estonianfashion.eu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles