5000-eurose auhinna võitsid Laura ja Ivar!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Minu mees suudab" kuues saade
"Minu mees suudab" kuues saade Foto: Kanal 2

Neljapäevases Kanal 2 teleshow's «Minu mees suudab» võtsid mõõtu Tallinnast pärit paarid - Riina ja Ergi, Laura ja Ivar, Kristi ja Romek ning Marika ja Margus.

Kuuenda saate ülesanded

1. Kui kaua suudab sinu mees vehelda professionaalse vehkleja vastu enne, kui vehkleja saab kirja 15 torget? Margus sai üles andeks vastu pidada 2 minutit ja 35 sekundit, kuid see tal ei õnnestunud.

2. Kui täpselt suudab sinu mees sinu kaalu köögiviljades ära arvata? Romek võis kaalu arvamisel eksida 5,5 kilo, kuid ta eksis rohkem.

3. Mitu 15st Eesti tippsportlasest tunneb sinu mees ära kahe minuti jooksul? Margus tundis nõutud kümme sportlast ilma suurema vaevata ära.

4. Mitu klaasist limonaadipudelit suudab sinu mees teise pudeliga ühe minutiga avada? Ivar sai nõutud 17 pudeliga kenasti hakkama. Esimese paarina lahkusid saatest Riina ja Ergi.

5. Kui kaua suudab sinu mees toetada vastu seina istumise asendis nii, et sina oled tema põlvedel? Romek pidas vastu kõik vajalikut 45 sekundit.   

6. Mitut kümnest vastasest suudab sinu mees võita käesurumises? Margus pidi maha suruma nelja mehe käe ja see oli tema jaoks lihtne. Saatest pidid lahkuma Kristi ja Romek.

7. Mitu eestikeelset nimisõna suudab sinu mees moodustada täheklotsidest kahe minuti jooksul? Marika pakkus, et Margus suudab moodustada kaheksa sõna. Mehel see aga ei õnnestunud ja 5000-eurose auhinna võitsid Laura ja Ivar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles