Koit Toome eelistab spaa massööridele Kaia pehmeid käsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise korraldatud «Seks ja linn» eelesilinastus linna säravamatele staaridele 04.06.10 - Koit Toome ja Kaia Triisa
Solarise korraldatud «Seks ja linn» eelesilinastus linna säravamatele staaridele 04.06.10 - Koit Toome ja Kaia Triisa Foto: Jelena Rudi

Ajad, mil mehed karuste ja karvastena, niudevööd ümber, mööda metsi jooksid, on ammu ümber - täna võtab kosmeetikapoe lettidel olev valik silme eest kirjuks ka tugevama soo esindajatel - mida võtta, mida jätta?

Laulja Koit Toome räägib oma keha ja vaimu eest hoolitsemise teemaga seonduvalt, et treeningsaale kahjuks ajanappuse tõttu külastada ei jõua.

«Praegu aitab mind vormis hoida Pärnu Endlas etenduv muusikal «Boyband», kus mul on väga palju tantsunumbreid,» märkis Toome ajakirjas Kroonika.

Suureks iluprotseduuride fänniks laulja end ei pea. «Spaas olen vaid massaaže nautimas käinud. Kõige muuga aitab mind Kaia (elukaaslane Kaia Triisa) - kui vaja midagi ekstravagantsemat või lihtlabasemat kreemi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles