Joaquin Phoenix: mind mäletatakse minu muusika, mitte näitlemise pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix Foto: AP / Scanpix

Näitlejast räppariks saanud Joaquin Phoenix loodab, et ta filmikarjäär muutub tähtsusetuks pärast seda, kui temast saab uus Eminem.

Hiljuti teatas Phoenix, et kavatseb näitlemise lõpetada ja keskenduda muusika tegemisele ning hoolimata kriitikast ning väidetest, mille kohaselt on uus karjäär vaid pettus, kinnitab Phoenix, et ta võtab surmtõsiselt lubadust mitte kunagi enam kaamerate ette astuda, vahendab WENN.

Mehe sõnul on hiphopi karjäär «juba kaua käärinud» ning ta on pikemat aega flirtinud mõttega näitlemise lõpetamisest, kuid kitarrimängu selgeks õppimine Johnny Cashi eluloofilmi tarvis oli see tõuge, mida oli vaja filmikarjääri tõeliseks lõpetamiseks.

«Ma olen alati muusikat armastanud, aga ma pole kunagi ühtki pilli mänginud ning pärast filmi «Walk The Line» õppisin ma pisut kitarri mängima ning sain aimu esinemisest – see avas minu jaoks kindlasti ukse muusikamaailma,» ütles Phoenix.

«Ma arvan nüüd, et ma tahaksin, et muusika räägiks enda eest. Ma ei hakka muusikat tegema selleks, et plaate müüa. Ma kogen midagi ja see on täpselt see, mida ma tunnen. Ma tunnen, et kõik mu elus viib selleni, et näitlemine ei tundu enam olevat suur osa mu elust,» lisas mees.

«Kui ma vaatan oma elule kunagi tagasi, loodan ma, et näitlemine on vaid väike osa kõigest, mida ma tegin ja ma usun, et muusika saab olema läbiv teema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles