Austraalias saavad naised üüri eest seksiga tasuda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalias saavad naised üüri eest tasuda seksiga
Austraalias saavad naised üüri eest tasuda seksiga Foto: SCANPIX

Austraalias pakutakse praeguses keerulises majandusolukorras uut lahendust – nullüüriga kortereid naistele.

Mitmetes kuulutustes on selgelt kirjas, et mehed otsivad naissoost kaaslast, kes oleks nõus üüri eest tasuma seksiga, kirjutab abc.net.au.

«Üürita pinnad» on mõeldud naistele, kellel on kiiresti vaja elamispinda.

Juba on internetti üles riputatud mitmeid selliseid kortereid ja tube pakkuvaid kuulutusi ning need on üsna suurt vastukaja tekitanud.

Siiski on ka neid, kes sellised üürireklaamid ära keelaks. Ametnike sõnul tähendaks ärakeelamine seda, et need reklaamid läheksid nii-öelda maa alla, muutes sellised üüripakkumised naiste jaoks veelgi ohtlikumaks.

Ühes sellises kuulutuses otsib 32-aastane mees, kes nimetas end Atiqiks, enda sõnul naist, kellega jagada korterit ja sobivuse korral ka voodit.

Ühes teises kuulutuses aga pakutakse «naisele tasuta elamispinda, kui ta on nõus üürile andja vajadusi rahuldama».

Selliste kuulutuste ülesriputajate sõnul on praeguses raskes majandusolukorras tekkinud nõudmine odavamate elamispindade järele ning noored püüvada mitmekesi eluasemeid üürida.

«Kuna käes on kriis, siis võetakse kasutusele igasugused nipid. Tegelikult on neis üürikuulutustes otsene seksinõudmine, siiani eriti keegi ei ole nende kuulutuste üle kaevanud, pigem ollakse positiivselt meelestatud,» lausus selliseid kuulutusi haldava internetilehekülje esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles