Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 27. juuli: Ambur puhkab end välja üksinda olles, Kalade meeleolu kisub romantiliseks

Copy
Tort. Foto on illustreeriv.
Tort. Foto on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Rõõmsat nädalavahetust!

JÄÄR

Ilmselt tahad aja maha võtta, hommikul kaua magada ja mõnusalt aega veeta. Ka aktiivne inimene vajab vahel passiivset puhkehetke!

SÕNN

Kui sinu kõrvu jõuab intrigeerivaid kuulujutte, tekib tahtmine neid edasi rääkida ning omalt poolt pikantseid detaile lisada.

KAKSIKUD

Võimalik, et igatsed kellegi järele, keda sinu kõrval ei ole. Möödunud ajad tunduvad kaunina, meeleolu võib nostalgiliseks kiskuda.

VÄHK

Teinekord on hea lihtsalt puhata, sooja päikese käes lesides end laadida ning end maiuspalade ja maitsvate jookidega hellitada.

LÕVI

Armusuhete arendamine sujub suurepäraselt. Oskad leida õige viisi lähenemaks just sellele isikule, kes sulle võluv näib.

NEITSI

Kui kuhugi sõidad, varu liikluses kannatust ja ettevaatust. Sul võib olla kihk kiirust ületada, ära anna sellele järele!

KAALUD

Ehkki tahaksid kallimalt nii mõnegi asja kohta aru pärida, lükka see tulevikku. Lihtne on süütute pisiasjade pärast tülli pöörata.

SKORPION

Vaevalt suudad sa endale midagi keelata ja miks peaksidki – on ju suveaeg, päike paistab ja loodus lokkab, võta sellest parimat!

AMBUR

Kõige paremini puhkad end välja üksinda olles, siis, kui sa ei pea pead vaevama sellega, mida teised sinust mõelda võivad.

KALJUKITS

Vaevalt ihkad sa muud, kui lihtsalt mõnusalt kallima kaisus vedeleda. Võid ta õrnustega üle külvata, nunnutamisega liialegi minna.

VEEVALAJA

See, mida sa suhu pistad, ei pruugi tervisele kasulik olla. Magusaisu võib olla suur. Kui võtad juba tükikese, on raske ka teisest keelduda.

KALAD

Meeleolu kisub romantiliseks. Kui saad armastatuga kahekesi väljasõidule minna, kujuneb nädalavahetus unustamatuks.

Tagasi üles