Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 15. juuli: Kaaludel on ebasobiv hetk sõpradega rahaasjade arutamiseks, Veevalajat valdab sisemine rahutus

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Vahvat uue nädala algust!

 

JÄÄR

Nädala algus on elektrit täis! Äriasjus pead kiiresti reageerima. Konkurendid, aga ka oma partnerid võivad ootamatuid käike teha.

SÕNN

Marsi ja Uraani ühenduse mõjul kipub kannatus kergesti katkema. On hea hetk jõuliseks läbimurdeks, piirangutest vabanemiseks.

KAKSIKUD

Keegi kallitest inimestest võib ootamatult või suisa veidralt käituda. Sinu ülesanne ei ole tema asju klaarida, las igaühele jääb oma vastutus.

VÄHK

Kaasinimestega ühise keele leidmine ei ole kerge. Lihtsam on kontakti saada juhul, kui rääkida midagi erilist ja põnevat.

LÕVI

Kui sa pead tööl kasutama elektriseadmeid, ole ettevaatlik ja lähtu kindlasti kasutusjuhendist. Väldi asjatut kiirustamist.

NEITSI

Ettevaatust juhul, kui pead autoroolis olema või viibid reisil. Ole rahulik ja väldi riskantsete käikude tegemist.

KAALUD

Ebasobiv hetk sõpradega rahaasjade arutamiseks. Kipute kiirustama või üle reageerima ja võite seetõttu ekslikke otsuseid teha.

SKORPION

Kui oled kellegagi hiljuti tutvunud, võib suhe nüüd eriti kiiresti arenema hakata. Arvesta sellega kaasnevate riskidega.

AMBUR

Töine õhkkond võib olla rahutu. Ilmselt pead tänase tegevuskava ümber tegema, mingi ootamatus võib plaani sassi lüüa.

KALJUKITS

Lapsed võivad oma veidrate vempudega sind päris hulluks ajada. Vihastamine ja kärkimine ei ole aga kunagi mingi lahendus.

VEEVALAJA

Sind valdab sisemine rahutus. Kui keegi pereliikmetest kipub sind õpetama, tekib vastuseis ja tahtmine kiiresti põgeneda.

KALAD 

Sinuni jõudev info võib sind segadusse ajada. Ehk pead selle tõttu oma tööasju ümber korraldama ja plaane ümber mängima.

 
Tagasi üles