Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 13. juuli: Kaljukitse nädalavahetus tuleb seikluslik, Neitsil on head võimalused võtta ette julgeid muudatusi

Copy
Foto: Shutterstock

Mõnusat nädalavahetust!

JÄÄR

Näed uusi võimalusi oma rahaasjade paremaks korraldamiseks. Ärritunud olekus kipud tegema ennatlikke järeldusi ja valesid otsuseid.

SÕNN

Marsi ja Uraani ühendus teeb olukorra ühtaegu pingeliseks ja põnevaks. Oled hulljulge ja võid sattuda pööraste seikluste keerisesse.

KAKSIKUD

Kui miski kiiva kisub, peaksid analüüsima enda tegevust – kas ikka oled käitunud teistega samal viisil, kui ootad, et sinuga käitutaks?

VÄHK

Kipud tegema impulsiivseid oste, karta on, et tunned emotsiooni ajel omandatud asjadest vaid lühiajaliselt rõõmu.

LÕVI

Oled tegutsemishimuline, isegi kärsitu. Tahad kiires tempos edasi minna ja sind ärritab, kui teised eelistavad pikemalt mõelda ja samme seada.

NEITSI

Sul on head võimalused julgeid muudatusi ette võtta, ent seda ainult juhul, kui arvestad tulevikku planeerides mineviku kogemusega.

KAALUD

Oskad oma arvamust täpselt sõnadesse panna ja leiad õige aja, mil see välja öelda. Nii saavutad selle, et sinu sõnu tõsiselt võetaks.

SKORPION

Ära hoia häid mõtteid enda teada, jaga neid kaaslastega, kes aitavad ideed plaanideks ja tegudeks vormida.

AMBUR

Kõik ei sõltu sinust, nii et ära ponnista selle nimel, et saatuse vastu sõdida. Kui oled valmis õnne vastu võtma, võib see sinuni jõuda.

KALJUKITS

Küllap kujuneb nädalavahetus meeleolukalt seikluslikuks. Mõne saladuse teada saamine võib tuua lahendusi probleemidele.

VEEVALAJA

Tahaksid maailma muuta, ent paraku käib see sul üle jõu. Ometi saad maailma pisut parandada, kui alustad iseenda arendamisest.

KALAD 

Sinuni jõuab uut huvitavat infot. Ehk tekib ka võimalus armusuhteid arendada inimesega, kes on varem kättesaamatuna paistnud.

Tagasi üles