Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 9. juuli: Kaladel on uued tutvused kerged tulema, Jäär peab mõtlema suurelt

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: www.pexels.com

Tegusat teisipäeva!

JÄÄR

Mõtle suurelt ja tee plaane. Lähtu seejuures enda vajadustest, näe võimalusi ammuste unistuste ja südamesoovide teostamiseks.

SÕNN

Veenus on uuendusmeelse Uraaniga sekstiilis. Ole nüüd vapper – võta süda rindu ja astu suhete arendamisel mugavustsoonist välja!

KAKSIKUD

On sõpru, kes teavad asju, mida sina ei tea ning kes märkavad seda, mis sul kahe silma vahele jääb. Räägi nendega ja saad pildi selgemaks.

VÄHK

Plaanide tegemiseks on vaja julgust ja südikust, suutlikkust n-ö kastist välja mõelda. Võimalusi on paremad, kui esmapilgul näed.

LÕVI

Ehkki oled tark ja tubli, on sinulgi arenguruumi. Saa laiskusest üle ja otsi võimalusi enese arendamiseks. Elu ise on parim õpetaja.

NEITSI

Mingid vanad asjad on selgeks mõtlemata, see takistab edasiminekut. Kui tunned kõhklusi, tuleb leida nende algne põhjus ja see lahendada.

KAALUD

Märkad uusi ja huvitavaid valikuvõimalusi, maailm on sinu ees lahti. Arvesta, et kõike korraga ei saa, tuleb hoolikalt valida.

SKORPION

Armuasjus võivad toimuda arengud. Ära lase teistel enda eest valikuid teha! Sa ju tead, mida tahad, jäta see lõputu kaalutlemine!

AMBUR

Keskendu isiklikele eesmärkidele. See, mida teised arvavad sinu tegevusest, ei ole tähtis. Saa aru, et kõigile meelt mööda olla pole võimalik.

KALJUKITS

Ehk on sul soov koduses elus midagi ümber korraldada. Eriti, kui plaanid suuremat muudatust, tasub aktiivselt tegutseda.

VEEVALAJA

Pälvid tähelepanu sellega, et teed asju omal moel, teistest erinevalt. Jääd silma, kuna oled omapärane ja köitev isiksus.

KALAD

Uued tutvused on kerged tekkima, eriti võluvad sind isikud, kes sinust paljuski erinevad. Teatav salapära tekib uudishimu.

 
Tagasi üles