«Lahkus rulluiskudel teadmata kuhu.» Lähedased otsivad pärast jaanipäeva Pärnus kaduma läinud Märti

Elu24
Copy
Foto: SA Kadunud

Päev pärast jaanipäeva, 25. juunil, pani 31-aastane Märt rulluisud jalga, lahkus oma peatuskohast Pärnus ja kadus. Märti otsivad lähedased ja SA Kadunud kardavad, et mehe elu võib olla ohus. SA Kadunud tegevjuht Aare Rüütel ütleb, et meest otsitakse nii Eestist kui Euroopast. 

Teadmata kadunud inimeste operatiivne otsingugrupp SA Kadunud otsib 25. juuni õhtul Pärnus teadmata kadunuks jäänud Märti. 

«Otsime Pärnu linnas teadmata kadunuks jäänud 31-aastast Märti, kelle elu võib olla ohus. Märt jäi kadunuks teisipäeval, 25. juunil kella 18 paiku, kui ta lahkus rulluiskudel oma peatuskohast Pärnu linnas Siimu silla piirkonnas teadmata kuhu ja ei ole seni tagasi tulnud,» teatati SA Kadunud sotsiaalmeedia postitustes.

Reedeks, 28. juuniks oli SA Kadunud saanud pealtnägijatelt uut informatsiooni, mis viitab sellele, et Märt võis liikuda Eesti-Läti piiri poole.

«Sihtasutusega Kadunud on ühendust võtnud mitu tunnistajat, kes märkasid kadunud meest 26. juuni õhtul kella 20 paiku Uulus Pärnu-Ikla-Riia maanteel liikumas ja hääletamas, rulluisud käes. Ühe tunnistaja ütluse järgi võttis kell 20.49 üks Uulu rekkaparklas peatunud rekkajuht mehe oma rekka peale,» kirjutati reede õhtul.

Postituses paluti, et rekkajuht võtaks ühendust sihtasutusega Kadunud numbril +372 661 6776.

«Samuti palume kõigil, kes 26.06 peale kell 21 liikusid läbi Ikla piiripunkti, vaadata oma autode videoregistraatoreid, kas kadunud mees jõudis piirile ja jäi kellelgi videosse.»

Laupäeva õhtul ütles Rüütel, et SA Kadunud on jaganud Märdi otsimisteadet ka Läti ja Leedu pikamaa autojuhtide gruppides. «Otsime teda nii Eestist kui Euroopast. Meil on tunnistaja, kes nägi teda veoauto peale minemas, seega me otsime teda Eestis ja Euroopas kui hääletajat. On lootust, et see olukord laheneb kuidagi,» sõnab Rüütel.

31-aastase Märdi tunnusmärgid:

* pikkus 190 cm;

* siilisoeng;

* kõhna kehaehitusega;

* jalas sinist värvi lühikesed teksapüksid ja halli värvi kollase triibuga firma Salomon rulluisud;

* eritunnuseks on tätoveeringud.

Kõigil, kellel on infot Märdi kohta või kes liikusid 26. juunil kella 21 aeg läbi Ikla piiripunkti, palutakse võtta ühendust telefonil 661 6776. Info andjale garanteerib SA Kadunud anonüümsuse.

Tagasi üles