«Kuulame head mussi, räägime juttu ja paneme pidu nii kaua, kuni silm lahti püsib!» Nii reklaamiti kauaoodatud «Salajuttude» suvelaagrit. Reaalsus olevat olnud aga sootuks teine. «Üks jookseb vetsu, teine läheb mehega oma tuppa ja jäetakse 60 naist omapead õunapuu alla,» kommenteerib üritusel käinud naine.

«Kuna korraldasime seesugust sündmust esimest korda, siis on ka meil endal sellega seoses nii mõnigi õppimiskoht tekkinud, mida teinekord teisiti teeksime ja paremini planeeriksime,» tõdeb «Salajuttude» saatejuht Mallukas, kelle sõnul jäeti õhtul viisakalt külalistega hüvasti.

 

Möödunud nädala lõpul kogunesid Kesk-Eestisse Hindreku tallu kokku ühe Eesti populaarseima taskuhäälingu «Salajutud» suurimad fännid.

Vägeva «Salajuttude» suvelaagriga õrritasid Kristina Pärtelpoeg ja Mallukas oma jälgijaid juba pikemat aega erinevates sotsiaalmeedia kanalites. «Naudime head ilma, mõnusat talu, kaunist loodust ja kui see osa tehtud saab, siis istume maha, naudime head sööki ja jooki. Muidugi astuvad lavale Mallu ja Kristina, kes jagavad teile mahlakaid Salajutte, kõige kuumemat goss'i ja naljakaid seiku enda elust,» seisis ürituse kirjelduses.