Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ÜLEVAADE Kanal 2 toob suveks ekraanidele Pariisi olümpiamängud ja rohkelt muud põnevat

Copy
Foto: Kanal 2

Kanal 2 valmistub erakordselt spordirohkeks telesuveks, mis toob tänavu ekraanidele säravad hetked otse Pariisi suveolümpiamängudelt. Kanal 2 ja teiste Duo Media tele- ja raadiokanalite vahendusel jõuab suurejooneline spordipidu kõigi eestlaste kodudesse. Olümpiapõnevust jagub rohkem kui kunagi varem, sest teleekraanile jõuab otseülekandeid võistlustelt, reportaaže olümpiakülast ja mujalt ning mitmekülgset meelelahutust igale spordisõbrale eriprogrammis «Olümpiastuudio».

Pariisi sõidab enam kui kümneliikmeline Duo Media delegatsioon, kes vahendab kohapealseid meeleolusid nii võistluspaikadest kui ka mujalt. Spordireporterite ja kommentaatorina tegutsevad Pariisis Kristjan Gold, Sander Punamäe, Timo Tarve, Margus Uba ja Erki Nool, kes tagavad kajastuse kõikidelt võistlustelt, kus osalevad eestlased. Raadio Kuku vahendusel toob olümpiauudiseid kuulajateni Ott Järvela, hoides spordisõpru kursis oluliste sündmustega.

Globaalsete reportaažide meister Roald Johannson viib televaatajad avastama moe-, kunsti- ja kultuuripealinna Pariisi seninägematuid külgi, pakkudes ainulaadset sisevaadet olümpialinnas toimuvale. Duo Media olümpiaülekannete peaprodutsent Toomas Vara rõhutab, et olümpiamängude kajastamist pole varem nii suures mahus ette võetud. «Produktsioonitiim on elanud ja hinganud olümpia rütmis juba viimased pool aastat,» ütleb Vara, kinnitades, et televaatajaid ja raadiokuulajaid ootab ees erakordselt sisukas spordipeo kajastus.

Lisaks spordiülekannetele näitab Kanal 2 olümpiaperioodil suurele spordisündmusele pühendatud eriprogrammi «Olümpiastuudio», mis jõuab televaatajateni läbi päeva spordiülekannete vahel ja päädib igal õhtul meeleoluka päeva kokkuvõttega. «Olümpiastuudiot» toodab «Õhtu!» saate särtsakas ja professionaalne meeskond. Saates on plaanis otselülitused võistluspaikadesse, sisukad vestlused saatekülalistega ning kaadritagused muljed staadionilt ja olümpiakülast. Olümpiastuudio ei keskendu ainult spordile – lai valik külalisi, meelelahutuslikud võistlusmängud ja põnev sisu kõnetab ka spordikaugemaid inimesi ning pakub võimaluse saada osa sajandi spordipeost Eesti inimese jaoks harjumuspärastel kellaaegadel.

Pariisi suveolümpiamängud toimuvad 26.juuli-11.august.

Otseülekandeid näitavad telekanalid Kanal 2 ja Duo 5 ning Postimehe veeb.

Raadiost kuuleb olümpiamängude ülekandeid raadio Kuku vahendusel.

Venekeeles näeb olümpiamänge telekanalist Kanal 7.

Olümpia ootuses ja ka pärast olümpiamänge leidub Kanal 2 programmist vaatamist igale maitsele:

  • Telehommik

Romi Hasa ja Kristjan Gold äratavad televaatajaid igal argihommikul veel kuni jaanipäevani. Igal reedel võtab endisel põhisaatejuhi kõrval koha sisse ka külalissaatejuht ning loomulikult lööb ka telekoer Nublu ikka aegajalt kampa. Alati positiivne «Telehommik» on Kanal 2s esmaspäevast reedeni kell 6:30.

  • «Elamusi täis Eesti»

«Televisiooni nimel olen kõigeks valmis,» ütleb hoogsa suvesaate «Elamusi täis Eesti» saatejuht Jaanus Koort, kes aitab televaatajal põnevateks seiklusteks ideid koguda juba kuuendat aastat. Esmaspäeva õhtud on sel suvel kodumaiste rännakute, inspireerivate inimeste ja üllatuste päralt. Saatejuht toob televaatajateni kõik selle huvitava ja põneva, mida Eestist teada, näha ja proovida. Pole tähtis, kas sajab vihma või paistab ere päike, saabuvat suve hakatakse elamusterohkelt nautima alates 27. maist, esmaspäeviti kell 20.35.

  • «Suvereporter»

Traditsiooniliselt toob “Suvereporter” vaatajateni kõige olulisemad uudised ja põnevamad lood erinevatest paikadest, nii maal kui merel, festivalidelt ja sündmustelt, aga ka Tartu mnt Meediamaja rõdult. Saade kajastab kõiki tähtsamaid sündmusi, alates suurüritustest ja poliitilistest debattidest kuni rahutuste ja meeleavaldusteni. Suvereporter alustab 3. juunil ja on ekraanil esmaspäevast reedeni kell 19:00.

  • Kodumaine põnevusdraama «Mustad lesed»

Kolm parimat sõbrannat – Veera (Hele Kõrve), Anna (Anne Reemann) ja Kirsika (Inga Salurand) on juba aastaid väga õnnetud. Põhjuseks on nende abikaasad: Juhan (Mait Malmsten), Laur (Indrek Taalmaa) ja Nils (Alo Kõrve). Lõpuks otsustavad naised teha elumuutva sammu ja oma abikaasadest lõplikult vabaneda. Kui tegu on tehtud, saabub naistele kauaoodatud aeg. On aeg alustada uut elu. Kuid asjad pole kunagi nii lihtsad, kui nad paistavad. Sari alustab Kanal 2-s 4. juunil, teisipäeval kell 21:35.

  • MasterChef Eesti teine hooaeg

Ekraanile jõuab tunnustatud kokandusvõistluse kodumaise versiooni teine hooaeg, kus kodukokad üle Eesti võistlevad ihaldatud MasterChef tiitli ja 10 000 euro nimel. Auhinna pärast tuleb pingelistes ülesannetes süüa valmistada ning kohtunikele muljet avaldada. Eesti parimat amatöörkokka otsivad tippkokk Orm Oja, pagarite legend Õie Pritson ning otsekohene maitsete meister Mihkel Heinmets. Põnev kodukokkade lahing läheb Kanal 2 ekraanil lahti alates 5. juunist, kolmapäeviti kell 21:35..

  • «Clarksoni farm»

Jeremy Clarkson, kes on tuntud oma karismaatilise isikupära poolest ja hiljuti valiti Suurbritannia seksikaimaks meheks, toob Eesti televaatajateni oma populaarse sarja “Clarksoni farm”. Alates 6. juunist Kanal 2 ekraanil nähtav sari jälgib Clarksoni seiklusi tema isikliku talu majandamisel. Ilma eelneva talupidamiskogemuseta peab Jeremy toime tulema aastakümnete halvimate ilmastikutingimustega põllumajanduse jaoks,, sõnakuulmatute loomade, kehvasti kasvavate põllukultuuride ja ootamatu pandeemiaga. Meelelahutusliku aga ka hariva saatesarja muudab eriti nauditavaks saatejuhi otsekohene ja värvikas suuvärk. Clarksoni farm alustab neljapäeval, 6. juunil kell 21:35.

  • «Laulud sõdurile»

Heategevuslik kontsert «Laulud sõdurile» jõuab esmakordselt Tallinnasse Kaitseväe peastaapi. Traditsioonilisel heategevuskontserdil astuvad sel aastal üles Alika, Tanja, Suured tüdrukud, Ott Lepland, Ivo Linna, Tanja Mihhailova-Saar ja Puuluup. Õhtut juhivad Ines ja kristjan Gold. Kontserdiga kogutud annetustega toetab Carolin Illenzeeri Fond raskelt vigastatud või teenistuses langenud kaitseväelaste laste haridusteed ning huvitegevust.

Heategevuskontsert «Laulud sõdurile», esmaspäeval, 17. juunil kell 20:00

  • Mälumängude käimasolevad hooajad lähevad suvepuhkusele ülipõnevate vastasseisudega

Mälumängusõbrad ei pea suvel kurvastama, sest neil on siiski võimalus nautida oma lemmikmänge ka puhkuse ajal. Kuigi populaarsed mälumängusaated "15 küsimust" ja "Kuldvillak" lähevad enne jaanipäeva ülipingsate lahingutega suvepuhkusele, ei jää mälumänguhuvilised sugugi tühjade kätega. Argipäeviti ja pühapäeviti on võimalus vaadata "Kuldvillaku" kordushooaega, mis hoiab nende teadmishimu ja mängulusti elus läbi kogu suve. Alates 3. juunist on “Kuldvillak” ekraanil esmaspäevast neljapäevani kell 20:00 ja pühapäeval traditsioonilisel ajal kell 19:30.

  • «Ma näen su häält» otsib osalejaid

Kanal 2 meelelahutussaade “Ma näen su häält” valmistub uueks hooajaks ja otsib osalejaid. Saatesse oodatakse säravaid ja julgeid inimesi erinevatelt elualadelt, kes on suurepärased lauljad, aga ka andekad suumaigutajad ja rollikehastajad. Osavad teesklejad, kes jõuavad viimasesse vooru ja suudavad veenvalt esineda, võidavad auhinnaraha. Saatesse registreerimiseks tuleb kirjutada aadressil saatecasting@gmail.com. Saade jõuab eetrisse sügishooajal.

Enne sügisest uut hooaega on Kanal 2 välja valinud populaarse saate «Ma näen su häält» viimastest hooaegadest parimad saated ja neid saab nautida ja meenutada alates 2. juunist, pühapäeviti kell 20:05.

Sel suvel näitab Kanal 2 veel kordusena menukaid saateid nagu «Naised vormis», «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema», «Kolm naist karavanis. Andaluusia», «Võsaga Vietnamis, «Žiguliga maailma tippu».

  • Krimifilmide fänne rõõmustab uus saksa sari «Mõrvad mägedes»

Saksamaal suure menuga vastu võetud huumoriga vürtsitatud «Mõrvad mägedes» (Watzmann ermittelt, 2021) jälgib kahe vastandliku politseiuurija igapäevaelu idüllilises Alpi mägilinnakeses. Keset maalilist loodust peavad nad lahendama erinevaid kuritegusid, püüdes samal ajal üksteist mitte täiesti hulluks ajada. Sari alustas Kanal 2-s 22. mail ja on eetris esmaspäevast reedeni kell 17.00.

Põnevat vaatamist ka Duo kanalitest

Telekanal Duo 3 toob ekraanile legendaarse telesarja «Monk», kus vaatajad saavad kaasa elada erakordse detektiivi Adrian Monki seiklustele. Monk, keda kehastab Tony Shalhoub, on endine politseinik, kellel on tähelepanuväärsed detektiivivõimed, kuid kes võitleb obsessiiv-kompulsiivse häirega. Sarja jooksul lahendab Monk mitmeid keerulisi kuritegusid, kasutades oma teravat tähelepanekuvõimet ja unikaalset lähenemist uurimistele. See humoorikas ja südamlik sari on võitnud arvukalt auhindu ning on televaatajate seas ülipopulaarne. Monkile saab kaasa elada telekanali Duo 3 vahendusel alates 6. juunist.

Teine meelelahutuslik maiuspala on telekanali Duo 6 vahendusel näidatav menukas komöödiasari «Brooklyn 99». Sari jutustab New Yorgi politseijaoskonna igapäevaelust, kus humoorikad ja värvikad tegelased lahendavad erinevaid juhtumeid. Sarjas osalevad tuntud näitlejad nagu Andy Samberg, Terry Crews ja Andre Braugher, kes toovad telekanli Duo 6 ekraanile palju nalja ja põnevust alates 28. maist.

Telekanal Kino 7 valmistub aga suurejooneliseks esilinastuseks. 2. juunil jõuab ekraanile maailmas palju kõneainet pakkunud suurfilm «Meister ja Margarita», mis põhineb vene kirjandusklassiku Mihhail Bulgakovi samanimelisel romaanil. See film on kauaoodatud ekraniseering, mis toob vaatajateni müstilise ja sügavalt filosoofilise loo, kus kohtuvad saatan, jumal, armastus ja kaos.

Telekanal Duo 4 toob läbi suve ekraanile kirglikud suhterealityd nagu «Poissmees», «Alasti ahvatlus», «Esmakohtingud» ja «Esmakohtingute hotell», mis pakuvad rohkelt emotsioone ja põnevust. Lisaks tõsielusaadetele näidatakse igal reedel romantilisi filme.

Märksõnad

Tagasi üles