PÄEVAHOROSKOOP 28. mai: Lõvi võib leida viisi, kuidas meeldiva tegevuse abil raha teenida, Sõnn võiks tunda rõõmu tööst

Copy
Foto: Shutterstock

Rõõmsat teisipäeva!

 

JÄÄR

Rutiini sa ei talu, kohustused tunduvad rusuvad. Sinu tähelepanu võivad köita uued huvitavad vastassoost isikud.

SÕNN

Eelistaksid lõbusalt aega veeta, ent kohustused sunnivad sind takka. Proovi töös positiivne osa üles leida ja sellest rõõmu tunda.

KAKSIKUD

Kangekaelne soov oma tahtmist maksma panna ajendab sind tegema teisi ärritavaid käike. Kui provotseerid, pead ka konflikte lahendama.

VÄHK

Oled tugev ja tasakaalukas, aga õhkkond on ärev. Ära lase kellelgi oma tuleviku üle otsustada! Vali ise, millist teed mööda edasi liikuda.

LÕVI

Nüüd võid leida viisi, kuidas meeldiva tegevuse abil raha teenida. Ära hoia oma teadmisi, andekust ja eripära ainult enda teada!

NEITSI

Oled pealiskaudne, sul pole tahtmist tõsistesse probleemidesse süüvida, põikled neist kõrvale lootes, et kõik laheneb iseenesest.

KAALUD

Sul on tahtmine usaldada ühele inimesele oma varjatumaid saladusi, ent kas üldse tunned teda nii hästi, et usaldusväärsuses veendunud olla?

SKORPION

Sul on rohkesti ideid, mismoodi raha teenima hakata. Ehkki mõtted on iseenesest head, ei ole sa hetkel kuigi järjekindel.

AMBUR

Sind paeluvad erinevad teemad, ent sa ei süvene millessegi korralikult. Praegu alustatud tegevused kipuvad pooleli jääma.

KALJUKITS

Koostöö teistega ei suju kõige paremini. Oled oma mõtete õigsuses veendunud, teiste arvamused tekitavad vastuseisu.

VEEVALAJA

Parem oleks, kui suudaksid sõprussuhted ja äriasjad lahus hoida. Kui sul on mõne sõbraga ühine äri, kisuvad suhted keeruliseks.

KALAD 

Tahad pikemas perspektiivis oma majanduslikku seisu parandada. Sinu plaanid on kenasti paigas, ära neid muutma hakka.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles