«KUUUURIJA» «Ta tegi end varatuks, kirjutas kõik mehe nimele.» Hinnatud kinnisvaramaakler pettis tuttavatelt välja suure summa ning tagasi ei maksa (1)

Heveli Tuisk
, reporter-toimetaja
Copy
Aivar ja Ülle, kes jäid oma rahas ja majast ilma.
Aivar ja Ülle, kes jäid oma rahas ja majast ilma. Foto: Kuvatõmmis Kuuuurijast

Esmaspäevases «Kuuuurija» saates rääkisid Ülle ja Aivar sellest, kuidas juba aastaid nendega hea sõber olnud Riti tõmbas neil naha üle kõrvade. «Olime sõbrad ja usaldasin teda täielikult,» rääkis Aivar, kes andis üle 30 000 euro sularahas maakleriametit pidavale Ritile, lootuses saada endale armas palkmaja. Isegi peale kohtuotsust võib paar oma suu rahast puhtaks pühkida.

Kogu lugu sai alguse siis, kui Aivar otsustas eelmisest abikaasast lahutada ning ühisvaraks olev korter oli vaja maha müüa. Nimetatud korter asus Tartus Herne tänaval. Nii juhuslikult oli Ülle ja Aivari sõnul korteri müümise teema jutuks tulnud sõprade koosviibimisel, kus viibis ka kinnisvaramaakleri ametit pidav Riti Künnapuu.

«Kuna ma mõtlesin, et ta on tuttav, siis meil on lihtsam Ritiga müüa seda korterit,» räägib mees. Maakler Riti asuski kinnisvara müüki vahendama ja korter müüdi 89 000 euro eest, millest Aivar sai pärast lahutust 47 000 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles