PÄEVAHOROSKOOP 8. aprill: Neitsi on ülevoolavalt romantilises meeleolus, Kaalud tahavad muljet avaldada

Copy
Koerad. Pilt on illustratiivne.
Koerad. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Vinget ja meeleolukat uut nädalat! 

JÄÄR

Täna õhtul toimub Kuu loomine Jäära märgis, millele annab erilise väe päikesevarjutus. On uue ringi algus, planeeri julgelt ja unista südamest!

SÕNN

Mõtted kisuvad mineviku radadele. Kipud möödunud aegu idealiseerima, tagasi igatsema seda, mis juba läinud.

KAKSIKUD

Töised arutelud on ilmselt lennukad. Sul võib tekkida vaimustavaid ideid, mis pakuvad ainest unistamiseks ja plaanide tegemiseks.

VÄHK

On oht, et võtad ette rohkem, kui reaalselt ära teha jõuad. Või siis haarab mingi põnev tegevus sind niivõrd, et tööasjad jäävad ripakile.

LÕVI

Ära hinda oma teadmisi üle. Kui sinult küsitakse midagi ning sa ei tea vastust, siis ütle seda. Ära hakka keerutama ja fantaseerima.

NEITSI

Võid olla ülevoolavalt romantilises meeleolus. Suures tuhinas annad ehk kallimale lubadusi, mida on pea võimatu täita.

KAALUD

Tahad nii kangesti kellelegi muljet avaldada. Üle pingutamisega ei saavuta sa aga positiivset tähelepanu, jää ikka iseendaks!

SKORPION

Võid täna millestki või kellestki vaimustusse sattuda. Vaevalt näed sa olukorda päris selge pilguga, pigem oled liiga sinisilmne.

AMBUR

Tahad oma unistusi lähedastega jagada, ent sinu kurvastuseks ei pruugi nemad nendest plaanidest sugugi vaimustuses olla.

KALJUKITS

Ehkki sõbrad soovivad parimat, võivad nende soovitused sind pigem eksiteele viia. Eriti juhul, kui sa ise ka päris täpselt ei tea, mida tahad.

VEEVALAJA

Tähtsateks kõnelusteks ülemustega tänane päev ei sobi. Raske on mõtteid täpselt sõnastada, need kipuvad laiali valguma.

KALAD

Olulised sündmused võivad aset leida ning sinult sekkumist nõuda. Sul tuleb end nädalavahetuse meeleolust kiiresti lahti raputada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles