PÄEVAHOROSKOOP 28. märts: Neitsil on hea aeg kõige uue õppimiseks, Skorpionit segavad alateadlikud mõjud

Copy
Päikesepaiste.
Päikesepaiste. Foto: Elmo Riig

Edukat neljapäeva!

 

JÄÄR

Rahaasjade ajamine kulgeb kenasti. Kui sul on selged sihid silme ees, oled valmis nende nimel kõvasti ja järjekindlalt pingutama.

SÕNN

Veenuse ja Uraani sekstiil annab sulle häid võimalusi edasi liikumiseks, igasuguste uuenduste tegemiseks elus. Vaata tulevikku, tee plaane.

KAKSIKUD

Suudad oma tahtmise läbi suruda, tõestada, et oled paljukski võimeline. Erimeelsused ja vaidlused kaaslastega on aga kerged tekkima.

VÄHK

Pöörad tähelepanu välimuse eest hoolitsemisele. Suhtlemisel oled valmis kompromissile minema ka juhul, kui sa sisimas teistega nõus ei ole.

LÕVI

Saad uut infot ja parema ülevaate võimalustest, mida sul on vaja oma tööalase tuleviku planeerimiseks. Tekkida võib häid võimalusi edasiminekuks.

NEITSI

Rutiinne tegevus pole vastuvõetav. Aeg on hea kõige uue õppimiseks. Kui võimalik, tasuks nüüd reisida, avastada võõraid maid ja rahvaid.

KAALUD

Päev on hea eneseanalüüsiks, pikaajaliste plaanide tegemiseks ja eneseteostuseks. Miinuseks võib olla egoism, ükskõiksus kaaslaste suhtes.

SKORPION

Võimalik, et alateadlikud mõjud või siis lapsepõlvest jäänud tundmused või tõekspidamised segavad kuidagi praegust elu.

AMBUR

Sõprussuhted, mingisse ringi kuulumine on oluline. Koostöö teistega ning ühiste ideaalide nimel pingutamine annab elule sügavama mõtte.

KALJUKITS

Suudad süveneda, märgata sedagi, mis on kirjutatud ridade vahele. Oskad mõtteid sõnadesse panna nõnda, et teisedki sind tõsiselt võtavad.

VEEVALAJA

Armusuhetes võib midagi muutuda. Võimalik, et tutvud põneva ja köitva vastassoost isikuga ning maailm pole sinu jaoks enam endine.

KALAD 

Tee oma tööd hoolikalt, mõtle, kuidas tegutsemist tõhusamaks muuta. Ära ürita ebameeldivatest kohustustest kõrvale hiilida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles