PÄEVAHOROSKOOP 28. veebruar: Sõnn ei pruugi end võõras seltskonnas mugavalt tunda, Neitsi võib olla kriitiline ja detailidesse kinni jääda

Copy
Valga, 09.04.2018

Kevad, aprill, soe ilm. Valga linnas saabus kätte aasta seni kõige soojem päev. Õhutemperatuuriks mõõdeti päeva maksimumina 23 kraadi.
Kevadlilled, lumikellukesed

Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Valga, 09.04.2018 Kevad, aprill, soe ilm. Valga linnas saabus kätte aasta seni kõige soojem päev. Õhutemperatuuriks mõõdeti päeva maksimumina 23 kraadi. Kevadlilled, lumikellukesed Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees Foto: Arvo Meeks

Mõnusat kolmapäeva! 

 

JÄÄR

Töises plaanis võimalusi pakkuv aeg. Eriti juhul, kui teed vaimset tööd, on lootust mõjukatele isikutele silma jääda.

SÕNN

Sa ei pruugi end võõras seltskonnas mugavalt tunda. Tagasihoidlikkus või sisemine ebakindlus takistab sind vestlusi alustamast.

KAKSIKUD

Kui oled liiga paindumatu ja kangekaelne ega võta kuulda targemate inimeste soovitusi, võid täna ummikusse sattuda.

VÄHK

Keerukas päev juhul, kui sinu kohustused eeldavad võõrastega asjaajamist. Viisakas suhtlemine erinevate inimestega tundub kuidagi väsitav.

LÕVI

Lõbutsemine sind väga ei paelu. Või tundub, et oled sellele liiga palju raha kulutanud ning tahad kokkuhoidlikumat joont hoida.

NEITSI

Võid olla kriitiline ja detailidesse kinni jääda. Välistatud pole see, et vanemad noomivad sind kui last, ehkki oled juba ammu suur.

KAALUD

Sulle võivad meenuda kunagi läbi elatud täbarad juhtumised ning edasist tegutsemist pidurdada. Ent nüüd oled palju targem ja osavam kui siis!

SKORPION

Niisama kergekäeliselt sa raha välja ei käi. Ehk loobud mingile üritusele minemast seetõttu, et rahalist väljaminekut vältida.

AMBUR

Pereliikmed võivad esitada sulle ebamugavaid küsimusi või sinu eraelu suhtes seisukohti võtta. Ära lase teiste arvamusel end rööpast välja viia.

KALJUKITS

Võid midagi olulist teada saada. Käes on hea aeg õppimiseks, vajalikku infot saad ka lihtsalt tarkade inimestega vestlusi arendades.

VEEVALAJA 

Ära põe, julge seista oma vajaduste eest. Oma käitumist muutes võid võita nendegi poolehoiu, kes sinusse varem eriti ei uskunud.

KALAD

Päikese, Merkuuri ja Saturni ühenduse tõttu valitsevad tõsised-asised meeleolud. Teed hea meelega midagi kasulikku ja praktilist.

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles