PÄEVAHOROSKOOP 22. veebruar: Kaljukits saab kutseid huvitavatele üritustele, Sõnn vaatab asju pikemas perspektiivis

Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: www.pexels.com

Mõnusat neljapäeva!

 

JÄÄR

Selleks et saaks kiiremalt ja kindlamalt edasi liikuda, tuleb mõnikord pilk selja taha heita. Minevikukogemusest õpime.

SÕNN

Vaata asju pikemas perspektiivis. Kas tahaksid kevadel reisi ette võtta või hoopiski õppima minna? Tasub plaane paika seada.

KAKSIKUD

Ilmselt on sinu pilk tulevikku suunatud, eriti köidab töiste asjade planeerimine. Uute projektide käima lükkamine läheb hoogsalt.

VÄHK

Küllap annad endale aru, mis sind suhete juures ei rahulda. Vahest näed nüüd ka seda, mismoodi olukorda paremaks muuta.

LÕVI

Hoia oma jõuvarusid. Ei ole mõtet tühja rabeleda, tasub endale meelde tuletada, et mis iganes ka ei toimuks, ervis on ikka kõige tähtsam.

NEITSI

Võib-olla on sul puudu jäänud ajast ning mingid eesmärgid on unistusteks jäänudki. Näed võimalust neid edaspidi teostada.

KAALUD

Võid kalduda nostalgialainele, igatseda kellegi järele, kes on sinust kaugel. Keskendu tänasele ja väärtusta inimesi, kellega praegu koos oled.

SKORPION

Terav mõistus on see, mis sind ka keerukates olukordades ikka hädast välja aitab. Nii läheb ilmselt ka täna.

AMBUR

Äriasjad õnnestuvad vaid siis, kui sa oma tegevust esmalt mõistuspäraselt planeerid. Täna ongi sobiv hetk plaanide paika seadmiseks.

KALJUKITS

Küllap saad kutseid huvitavatele üritustele. Võid sattuda põnevasse seltskonda ning leida endale mitmeid uusi tuttavaid.

VEEVALAJA 

Ei pruugi olla kerge päev. Sind vaevavad mingid kahtlused ja kõhklused, ent sul on raske aru saada nende põhjustest ja end motiveerida.

KALAD

Mõtlemise, suhtlemise ja õppimise planeet Merkuur jõuab Kalade märki. Uudishimu ümberringi toimuva suhtes suureneb veelgi.

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles