PÄEVAHOROSKOOP 19. veebruar: Kaksikutel tõotab tulla kiire ja töine aeg, Neitsil hakkavad armuasjad aktiivsemalt edenema

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: www.pexels.com

Tegusat uut nädalat!

 

JÄÄR

Sind võib vallata nimetu igatsus – tahaksid nagu kuskile ära. Seal, kus pole meid, tundub olevat päike soojem ja rohi rohelisem.

SÕNN

Sul on jõudu ja ettevõtlikkust, oled suuteline kõvasti tööd murdma ning ümbritsevatele inimestele näitama, et oled paljukski võimeline.

KAKSIKUD

Tõotab tulla kiire ja töine aeg, mil saad uljalt, aga samas ka targalt tegutsedes panna aluse karjääri edendamiseks. Ole aktiivne!

VÄHK

Üsnagi hea aeg koosolekute ja kohtumiste korraldamiseks. Mõttelend on kõrge, samas suhtlus sõbralik, võid leida ka uusi tuttavaid.

LÕVI

Peamine on koostöö. Uhkes üksinduses ja teistega mitte arvestades oled kaunis nõrk, heade kaaslaste toel aga õnnestub paljugi.

NEITSI

Armuasjad hakkavad aktiivsemalt edenema. Pole aga välistatud seegi, et sinuga üritab tutvuda keegi, keda sa sõbraks ei soovi.

KAALUD

Töö tahab tegemist! Mingeid väikeseid ülesandeid kuhjub aina juurde, mõistlik on nende täitmist juba hommikul alustada.

SKORPION

Üsna hea hetk, et suhete vallas uusi käike teha. Ehk on sul silmapiiril keegi, kellega tahad tutvust sobitada või siis otsib keegi sinu seltsi.

AMBUR

Kodused asjad tunduvad olulised. Ehk näpistad tööpäevastki aega selleks, et lähedasi aidata või midagi kodu jaoks osta.

KALJUKITS

Küllap alustad nädalat heatujuliselt, oled liikuv ja suhtlemisaldis. Pigem köidab sind lobisemine kergetel teemadel kui tõsine töö.

VEEVALAJA

Äriasjade edendamine õnnestub paremini siis, kui teed koostööd nooremate inimestega. Nad võivad sulle anda erilisi ideid.

KALAD

Algamas on sinu aeg – täna jõuab Päike Kalade märki, andes sulle elujõudu, innukust ja tegutsemislusti juurde.

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles