PÄEVAHOROSKOOP 16. veebruar: Kalad naudivad suures seltskonnas viibimist, Vähi päev kujuneb väga tihedaks

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: www.pexels.com

Tegusat reedet!

 

JÄÄR

See võib olla õnnelik päev, mil kõik sujub nii, nagu sulle meeldib. Kui sa aga pole olukorraga rahul, siis kipud tüli norima.

SÕNN

Alates tänasest on sul rohkem võimalusi selleks, et karjääri edukalt edendada, kui paned mängu oma suhtlusoskuse ja loomuliku sarmi.

KAKSIKUD

Oled lähedastele usaldusväärne kaaslane. Vajad romantikat ja naudid kunstielamusi. Päev tuleb ilmselt hingestatud ja müstiline.

VÄHK

Küllap kujuneb tänane päev väga tihedaks. Rutiinse töö jaoks pole kuigipalju aega, sõidad ringi, külastad oma lähedasi ja sõpru.

LÕVI

Tegemist on rohkem, kui algselt planeerinud oled. Seltskonnas hoidu liialdustest, ära lobise saladusi välja, söögi ja joogiga pea piiri.

NEITSI

Oled õhinas ja õnnejoovastuses, naudid nädalavahetuse lähenemist. Pingutad palju selle nimel, et armsaid inimesi rõõmustada.

KAALUD

Oled kallima suhtes nõudlik, kipud talle tingimusi esitama. Püüa asju ka teise vaatepunktist näha, ürita teda rõõmustada.

SKORPION

Võtad asja natuke vabamalt, sa ei lase end häirida sellest, kui asjad ei suju plaanipäraselt. Oled avatud uudsetele lahendustele.

AMBUR

Aeg toob informatsiooni, mida saad tulevikus oma asjade edendamisel ära kasutada. On palju suhtlemist, mis pakub meeldivaid elamusi.

KALJUKITS

Sul võivad reedeks olla tehtud kindlad plaanid, ent tõenäoliselt kujunevad asjad pisut teisiti. Tulemas on üllatusi, miski rõõmustab sind.

VEEVALAJA

Veenuse ja Pluuto ühendus lisab pinget suhetesse. Kui kõik ei lähe sinu soovide kohaselt, elad seda üsnagi valuliselt üle.

KALAD

Naudid pigem suures seltskonnas viibimist kui omaette nokitsemist. Hea aeg selleks, et kallimaga koos lõbutsema minna.

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles