LUMMAVAD KAADRID Anett Kontaveit naudib puhkust paradiisisaarel: siniseim vesi, mida ma näinud olen!

Elu24
Copy
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Foto Teele Toova, Postimees

Näib, et tennisist Anett Kontaveit on aja maha võtnud ja põrutanud paradiisisaarele Maldiividele.

Enda jälgijaid ei ole tennisist aga unustanud ja kostitab neid kuumade ja kadestamisväärsete klõpsudega nii palmide alt kui liinarannalt. «Maldiivid kohtlevad mind väga hästi,» kirjutab Kontaveit Instagrami postitatud fotoseeria juures. 

Ühe kuuma klõpsu juures nendib Anett: «Palun mitte segada». 

Möödunud aasta juulis teatas Kontaveit, et paneb tennise profikarjäärile punkti, seda seljavalude tõttu.

«Nutud on nutetud ja eks see oli raske ja emotsionaalne otsus. Oli sellist pikka perioodi mõtlemist, kaalumist ja erinevate variantide proovimist läbi harjutuste ja puhkamiste, et kuidagi seda selga paremaks saada, aga miski ei aidanud ja ma tundsin, et ma enam ei saa endast väljakul sada protsenti anda iga kord, kui ma sinna astun,» rääkis Kontaveit toona «Ringvaates».

Mõned kuud hiljem tõdes ta saates «Hommik Anuga», et profikarjääri lõpetamine oli palju keerulisem kui oleks osanud arvata. 

«Loomulikult on sellele mingid positiivsed küljed ka. Saan olla kodus, ei pea reisima iga nädal. Paljud rasked asjad, mis tennisega kaasnesid, on nüüd selja taga,» nentis ta, lisades, et kardab pärast profikarjääri lõpetamist enim igavust. «See on üks asi, mida ma kardan. Kuidas ma selle rutiini, selle kodus olemise, pika talvega, kõikide nende asjadega toime tulen, millega ma pole kunagi varem toime pidanud tulema.» 

Loe rohkem: 

Anett Kontaveit elust pärast profikarjääri: see on tegelikult päris keeruline, palju keerulisem kui arvasin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles