ELUJÕU ALKEEMIA Kolmapäeval avanes Veenuse värav, mis võib tuua erilisi kogemusi ja seksuaalenergia tervenemist

Margit Korbe
, astroloog
Copy
7. veebruaril avaneb Veenuse värav sakraalkeskuses.
7. veebruaril avaneb Veenuse värav sakraalkeskuses. Foto: Erakogu/tehisaru

🧡 Täna kell 22.12 avaneb Veenuse värav Kaljukitses.

🧡 Toimudes seekord sakraalkeskuses, on võimalik tervendada seda, mis blokeerib meie elujõu, loovuse ja seksuaalenergia vaba voolamist.

🧡 See maagiline aeg võib tuua erilisi kogemusi ja tundmusi.

7. veebruaril kell 22.12 toimub Veenuse värava avanemine Kaljukitses 19°05’ ning see omab erilist tähendust nende inimeste jaoks, kes tegelevad oma südame- ja suhteteemadega, aga ka oma väärtuste ja enesehinnangu tervendamisega. Siin tekib võimalus tervendada endas naiselikku aspekti ja kõike, mis sellega seondub.

See on aeg, mil Veenus, liikudes Koidutähe faasis, jõuab ühendusse Kuuga. Alates uue Veenuse tsükli algusest möödunud augustis on see järjekorras kuues jälgitav Veenuse-Kuu ühendus, mis seekord jääb sakraalkeskusesse (Koidutähe faasis käivituvad energiakeskused suunas ülalt allapoole).

Selles Veenuse faasis toimuvad ühendused Kuuga alati vanakuu ajal ehk kuutsükli lõpus ning on seotud lahti laskmisega, puhastumisega ja vanade energiate vabastamisega.

 

Seekord vabanevad vanad energiad meie sakraalkeskusest, et oleksime võimelised veelgi enam oma loovust ja elurõõmu väljendama, aga ka elu, iseennast ja oma seksuaalsust nautima. See on väga püha Veenuse värav ning oleme jõudnud Veenuse tsüklis selle püha energiakeskuse puhastamise faasi oma kehas.

Sakraalkeskus on teisisõnu seksuaalenergiat juhtiv tšakra, mis asub naba ja seksuaalorganite vahelises piirkonnas. 

Selle kaudu liigub püha seksuaalenergia, mis on ka loov ja annab elurõõmu.

Seda seostatakse oranži värvuse ja vee elemendiga. 

Meie energiakeskuste puhastumine Veenuse väravates toimub veel ühe korra, millele järgneb initsiatsiooni värav ning seejärel kaob Veenus nähtavusest, kuna jõuab Päikesele nii lähedale. Viimaks jõuab juunis Veenus taas Päikesega ühendusse, kuid jäädes seekord ise Päikese taha – nii on Veenus universumile avatud. See on justkui «täiskuu faas» Veenuse tsüklis. Sel ajal saab Veenus täielikult «läbi valgustatud» ning ilmub uuesti nähtavale Ehatähena, targa ja kogenuna.

Ehatähe faasis hakkavad Veenuse väravad taas uuesti avanema iga Veenuse-Kuu kohtumise ajal, kuid nüüd juba noorkuu faasis ning ehitavad meid uuesti üles seal, kus praegu end «paljaks koorime». See saab olema Veenuse tsükli teine pool, mis kestab kuni tsükli vahetuseni 2025. aasta märtsis.

Täna avanev Veenuse värav on kõige mõjusam selle täpsel toimumise ajal ning paar tundi enne ja pärast. Sel ajal tasub võtta aega iseendale, et tegeleda millegagi, mis viib meid endaga kontakti. Selleks võib olla armastatud hobi, mõni vaimne praktika või lihtsalt palve.

Ent tundlikumad inimesed võivad saada saabuvalt Veenuse väravalt märke ka juba päevi enne.

Kuna seekord avaneb värav sakraalkeskuses, tasub tunnetada:

🧡 Mis see on meie seksuaalsuses, mis tahab terveneda?

🧡 Mida võime anda ära, et teha ruumi uuele?

🧡 Mida soovime puhastada?

🧡 Kus on meie loovenergia kinni jäänud?

🧡 Kas me naudime elu?

🧡 Kas me oleme endas mingeid soove maha salanud?

🧡 Kas valitseme ise oma püha seksuaal- ja loovenergiat või oleme selle kellelegi ära andnud?

🧡 Mida meie sakraalkeskus tegelikult igatseb?

Selle Veenuse värava ajal võime saada olulisi taipamisi oma seksuaalenergia kasutamise kohta. Samuti on nüüd ideaalne aeg, et vabastada vanu energeetilisi sidemeid, mis blokeerivad meie intiimelu. Kelle seksuaalsus on olnud uinunud, võivad nüüd uuesti ärgata. Seda soodustab asjaolu, et Veenuse värav jääb täpsesse trigooni värskendava Uraaniga.

Kuna värav avaneb Kaljukitse märgis, on siin eriti oluline ise oma seksuaal- ja loovenergia eest vastutus võtta. Tuleb seada selged piirid, kuidas ja kellele me seda jagame. Kaljukitsele on omane eemaldada kõik üleliigne, mis hajutab tähelepanu põhieesmärgilt.

Samal ajal on võimalik leida uus fookus. Teemaks on just nimelt seksuaal- ja loovenergia fokuseerimine tõhusamalt. Praegu saab vabaneda nendest mustritest ja hoiakutest, mis on meie väärtuslikku eluenergiat asjatult kurnanud, leides samal ajal uue ja parema väljundi.

Veenuse värava avanemise ajal võib lubada endale midagi ilusat, nauditavat ja meeliülendavat. Võib ka lihtalt armastada, täie kohaloluga.

Seega ei jää üle muud, kui soovida imelist ja väekat sakraalkeskuse avanemist ja puhastumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles