PÄEVAHOROSKOOP 9. detsember: Veevalajat valdab kihk ilusaid asju osta, Kaalud lubagu endale tervist kosutavaid protseduure

Copy
Foto: Shutterstock

Mõnusat nädalavahetust! 

JÄÄR

Pärast toimekat töönädalat võiksid tempo maha võtta. Sind võib vallata nostalgiline meeleolu, tahad kallimaga koos olla.

SÕNN

Veenuse ja Jupiteri opositsiooni mõjul on sul raske heade asjadega piiri pidada. Magusad hõrgutised viivad lausa keele alla!

KAKSIKUD

Väldi nädalavahetusel töömõtete heietamist. Pole mõtet muretseda asjade pärast, mida sa praegu nagunii muuta ei saa.

VÄHK

Romantiline väljasõit koos armsamaga oleks igati asjakohane. Kui oled pikaajalises suhtes, leiad toreda võimaluse värskuse toomiseks ellu.

LÕVI

Veeda aega koos armastatud inimesega. Vestlused kisuvad tundeliseks, kahekesi olles saate tunda suurt lähedust nii hingeliselt kui ka füüsiliselt.

NEITSI

Sind võivad vallata unistavad meeleolud. Kui oled kellessegi armunud, näed seda inimest oma vaimusilmas lausa ideaalsena.

KAALUD

Rõõmu võib leida ka igapäevastest tegemistest ja väikestest õnnestumistest. Luba endale mõnusaid tervist kosutavaid protseduure.

SKORPION

Küllap tahad seltskonnas olla, mõnusat äraolemist nautida. Naissoost Skorpionil on lihtne meeste päid segi ajada.

AMBUR

Tunned end hästi koduses miljöös, lähedaste keskel. Suudad teisi hästi mõista, ka vanema põlvkonna esindajate muredest aru saada.

KALJUKITS

Nädalavahetus sobib loominguliseks eneseväljenduseks. Teistega suheldes oled sõnaosav, on päris hea aeg armastuse avaldamiseks.

VEEVALAJA

Sind võib vallata kihk ilusaid asju osta. Ehk soetad endale kunstitarbeid, sest tunned loomingulist palangut.

KALAD 

Tunned end hästi, kui saad kellelgi eest hoolitseda. Oled mõistev ja kannatlik kuulaja, kellele ilmselt nii mõndagi usaldatakse.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles