SÜDAME ALKEEMIA Laupäeval avaneb Veenuse värav, mis võib tuua erilisi kogemusi ja südame tervenemist

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

❤️ Laupäeval kell 16.23 avaneb Veenuse värav Skorpionis.

❤️ Toimudes seekord südamekeskus, on võimalik tervendada kõike, mis meie südames seda vajab.

❤️ See maagiline aeg võib tuua erilisi kogemusi ja tundmusi.

9. detsembril kell 16.23 toimub Veenuse värava avanemine Skorpionis 05°40’ ning see omab erilist tähendust nende inimeste jaoks, kes tegelevad oma südame- ja suhteteemadega, aga ka oma väärtuste ja enesehinnangu tervendamisega. Siin tekib võimalus tervendada endas naiselikku aspekti ja kõike, mis sellega seondub.

See on aeg, mil Veenus, liikudes Koidutähe faasis, jõuab ühendusse Kuuga. Alates uue Veenuse tsükli algusest augustis on see järjekorras neljas jälgitav Veenuse-Kuu ühendus, mis seekord jääb südamekeskusesse (Koidutähe faasis käivituvad energiakeskused suunas ülalt allapoole). 

Selles Veenuse faasis toimuvad ühendused Kuuga alati vanakuu ajal ehk kuutsükli lõpu ning on seotud lahti laskmisega, puhastumisega ja vanade energiate vabastamisega. Seekord vabanevad vanad energiad meie südamekeskusest, et oleksime võimelised veelgi enam oma süda avama, armastust vastu võtma ja ka välja jagama. See on väga püha Veenuse värav.

Meie energiakeskuste puhastumine Veenuse väravates toimub veel kolm korda, seejärel kaob Veenus nähtavusest, kuna jõuab Päikesele nii lähedale. Viimaks jõuab juunis Veenus taas Päikesega ühendusse, kuid seekord jäädes ise Päikese taha – nii on Veenus universumile avatud. See on justkui «täiskuu faas» Veenuse tsüklis. Sel ajal saab Veenus täielikult «läbi valgustatud» ning ilmub uuesti nähtavale Ehatähena, targa ja kogenuna. 

Ehatähe faasis hakkavad Veenuse väravad taas uuesti avanema iga Veenuse-Kuu kohtumise ajal, kuid nüüd juba noorkuu faasis ning ehitavad meid uuesti üles seal, kus praegu end «paljaks koorime». See saab olema Veenuse tsükli teine pool, mis kestab kuni tsükli vahetuseni 2025. aasta märtsis.

Laupäeval avanev Veenuse värav on kõige mõjusam selle täpsel toimumise ajal ning maksimaalselt paar tundi enne ja pärast. Sel ajal tasub võtta aega iseendale, et tegeleda millegagi, mis viib meid endaga kontakti. Selleks võib olla armastatud hobi, mõni vaimne praktika või lihtsalt palve. 

Kuna seekord avaneb värav südamekeskuses, tasub tunnetada:

❤️ Mis see on meie südames, mis tahab terveneda?

❤️ Mida võime anda ära, et teha ruumi uuele?

❤️ Mida soovime puhastada?

❤️ Kus on meie süda kinni jäänud?

❤️ Kas me armastame ennast?

❤️ Kas me oleme ennast milleski maha salanud?

❤️ Kas meie süda on avatud teistele inimestele? 

❤️ Mida meie süda tegelikult igatseb?

Veenuse värava avanemise ajal võib ka lihtsalt lubada endale midagi ilusat, nauditavat ja meeliülendavat. Võib ka lihtalt armastada, täie kohaloluga.

Kuna värav avaneb Skorpioni märgis, on siin teemaks transformatsioon. Meie südames saab toimuda tuhaks põlemine ja fööniksina tõusmine. See on kõige intensiivsem värav käsiloleva Veenuse tsükli Koidutähe faasis. 

Seega ei jää üle muud, kui soovida imelist ja väekat südamekeskuse avanemist ja puhastumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles