PÄEVAHOROSKOOP 4. detsember: Veevalajal võib tööl pingeliseks kiskuda, Sõnn peaks konflikte vältima

Copy
Lumine sõidutee
Lumine sõidutee Foto: Arvo Meeks

Töökat esmaspäeva!

 

JÄÄR

Sulle võib tunduda, et finantsedu on see, mis määrab sinu väärtuse teiste silmis. Nii üritad veelgi rohkem raha teenimisele pühenduda. 

SÕNN

Elutempo hoogustub, palju tuleb suhtlemist erinevate inimestega. Nendega asju ajades ole taktitundeline, väldi konflikte.

KAKSIKUD

Töö ja karjääri vallas tuleb sul ilmselt võitluseks valmis olla. Pead ülemustele või konkurentidele oma tugevust tõestama.

VÄHK

Sul võib tekkida raskusi suhtlemisel õdede-vendade või naabruskonna inimestega. Nad võivad sulle mingil moel survet avaldada. 

LÕVI

Vanema põlvkonna sugulastega on raske üksmeelt leida. Pole välistatud, et nad kipuvad kõiketeadja positsioonilt sulle nõu andma. 

NEITSI

Sind valdab õppimisõhin. Sulle tundub, et just tarkus on see, mis annab keerukates olukordades eelise ja mille abil saad end maksma panna. 

KAALUD

Tõuseb koostöövajadus, eriti äritegevuses. Seejuures pead aga olema järjekindel ja otsustav, et mitte lasta teistel endale nii-öelda pähe istuda.

SKORPION

Veenus jõuab Skorpioni märki. Nüüd on lihtne inimestele endast head muljet jätta, nii armu- kui ka äriasjad sujuvad kergemini.

AMBUR

Võid sattuda olukorda, kus sind proovile pannakse. Sul tuleb hakkama saada ka juhul, kui olukord ootamatult muutub. 

KALJUKITS

Innukust on ohtralt, aga ettevaatlikkust napib. Sind erutab võistlusmoment – tahad teistega rinda pista, tõestada oma tugevust ja osavust. 

VEEVALAJA

Tööl võib pingeliseks kiskuda. Sinu nägemus asjast ei pruugi kolleegide arusaamadega klappida, nii võib minna vaidluseks. 

KALAD 

Küllap tunned energiat endas pulbitsemas, tahad oma füüsilise jõu proovile panna. Väldi liigset riski ja ohtlikke olukordi. 

 
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles